Eu iti dau dreptate...desi probabil sunt printre putinii
Nici eu nu am facebook... nu imi place sa pun poze cu mine sa le vada toate persoanele pe care nu le suport, iar la profil privat in afara de 2-3 persoane nici nu as adauga pe nimeni *forever alone *
Deci sincer ma lipsesc.prea multa prostie, si prea multa linguseala
Pe mess ...sincer intru din an in paste, pur si simplu nu imi place sa vorbesc prea mult, mai ales ca nici nu am persoane in lista cu care sa am cu adevarat ceva in comun
Dar asta e ...nici nu prea imi pasa
Nu te plange de hi5, facebook, twitter.etc,orice site este stupid daca devine popular.
Important e sa te simti tu bine...
1.Exista metode mai bune de comunicare online decat Facebuci-ul.
2. Asa cum era inainte Hi5-ul la moda, acum fiind apus, asa va fi si Facebuci-ul.
3. Dupa parerea mea, Facebuci-ul e o prostie in stare pura.Prosteste majoritatea userilor, e mai rau ca un drog. Putini sunt cei care-l folosesc doar ca sa COMUNICE in adevaratul sens, nu labareli ieftine de conversatii cu vecinul de la 3, cu care poti vorbi fata in fata.
Si 4, da, n-am Facebuci.
Eu primesc mass de obicei :"*link* comm" sau "*link* likee" şi de obicei îl trimit de 2 ori la rând cocapiţii, şi mă disperă, că îmi blochează jocul cu mario. *trollface*
1. Am o prietenă care nu cerşeşte like-uri şi are vreo 1000 la o singură poză (şi e cam ciudat având în vedere că are doar 600 de prieteni)
2) Ăştia încep să vorbească, de parcă nu ar exista chat, mess şi alte, alte prostii de-astea. De aici aşa multe comentarii.
3) Nu-s obsedat.
4) Am doar maxim 1 like la pozele în care nu dau taguri la fete şi 10-11 la ălea la care dau şi nu e cine ştie ce.
5) Sper să mă culc la loc.
Am si eu un amarat de facebook, cu vreo 50 de colegi de la faculta si ceva prietene, si bineinteles e privat ( ca sa ii fac pe altii curiosi, ca nu stiu ce ascund acolo ), dar il tin doar pentru grupul de la facultate, unde mai stam si discutam cand e ceva nou, in rest cred ca am dat un like, in urma cu o luna!
Cat despre cei cu cersitul, ai dreptate, sunt de-a dreptul enervanti!
Stai linistita, la fel cum s-a dus hi5-ul, nu mai are nici asta mult si o ia pe apa sambetei
Mai nou, am vazut ca unii isi fac pe acolo reclama la floacele de la c.ur, altele se promoveaza in prostitutie aratand ce frumos stiu sa o suga, etc! deci, clar, e poluat deja!
Si la mine toti sunt obsedati de facebook. chiar nu inteleg ce poti face acolo poate doar sa-ti pui o poza si sa cersesti like-uri.
Tot mai bine forever alone!
E si ca a venit vorba de face bucul asta mai treci cu niste commuri pe la mine te rog (t/a)
Singura parte buna e ca atunci cand iti cere cineva o poza doar ii dai facebook-ul.
1.Da, n-are legatura cu T/A...
2.N-ai ce sa faci.e la moda si sa ai o pagina cu tot felul de lucruri stupide si sa strangi cat mai multe like-uri
Si eu am facebook. Am vreo 70 de poze intr-un album cu mine dar nu cer comm si like cine vrea sa dea comm si like sa dea. Cine nu, nu. Nu ma intereseaza. Eu stau pe facebook ca sa vad pozele de la DeMotival RO. Nu zic nimic de el
I love DeMotival =p~. E cam singurul lucru bun de pe feishbuc...
=p~ Singura pagina normala de pe facebook
1.Facebook? Ce-i ala?
2.Nu inteleg fenomenul facebook
3.De parca like-urile le dau de mancare
Venind vorba de cersit:
http://i.imgur.com/OVGYi.png
http://i.imgur.com/IkWx8.png
P.s am cenzurat linkurile sa nu va corup.
Hai sa ma chis in freza pitipoancelor si a cocalarilor de pe Facebook! aaa...si sa ma partzai tot in freza lor!
E adevarat partea cu concursurile,dar eu zic ca daca iti faci pagina personala si pui poze acolo,nu e nimic, si eu am pagina personala si pagina-pentru adolescenti, dar nu dau mass-uri stresante . Postez in grupuri link-ul sa dam like-uri reciproce, dar nu stresez lumea cu mass-uri pentru ca risc ca fiu considerata stresanta, enervanta si obsedata de facebook! Tu ce zici in legatura cu pagina pentru adolescenti? Dar pagina persoanala? Sunt foarte curioasa ce crezi.
AnonimulCurios întreabă:
Julyly2089 întreabă: