Iesi ma afara! Nu vrei sa te simti ca in melodia lui Justin Timbarlake "Cry me a river"?
Nu am somn
Esti de`al meu!
Si tu Broscut-o
.
Vara nu dorm update:
Vara nu dorm, nu dorm, nu am somn, nu am somn
zorii zilei ma prind, la bio citind, ecuatii scrind, pentru ca vara nu dorm.
Si nu am nici o vina ca nume4tpu e la mine in piscina, spargem seminte bem si cola...Continue prietenash
Maaa. Tu ai uitat seara trecuta?! Hai hai, termina! ca daca nu te fac de tot rahatu` pe UPT[unul pentru toti]!
Ce e pretenas? Cu ce te-am suparat, deja ma sperii, spune-mi ca sa imi cer iertare Chiar sunt curios.
Ce tupeu fantastic are asta micuu`.
Care maaa? Banuiesc ca eu, ca doar cu mine vorbesti, pai nu suntem de o seama, da?
Cu mine, te rog respectuos sa vorbesti cu dvs, ca nu am facut scoala impreuna. Nu ne tragem aici de sireturi. Deci nu.:*
Imi cer scuze Domnule, dar inca nu ne cunoastem, nu stim care dintre noi este mai batran, Va rog frumos lasati-ma sa ma prezint Sunt Daniel din judetul Braila si am 15 ani, Dumneavoastra? Cu respect va salut!
Badaranule! Ma faci Domn?!?!?! Pentru tine sunt Domnisoara!
Reluam Buna draga Domnita imi pare bine de cunostinta Imi permiteti sa va intreb cati ani aveti, tanara Doamna
Domnisoaraa! ~(X
Scuzati-ma am crezut ca aveti si sot Draga Domnisoara imi permiteti sa va intrec unde locuiti si cati ani aveti? desigur daca nu sunt indiscret, va multumesc din inima!
Asa este mai bine. Paisprezece anisori .
Arges.
Pisprezece? Asa putin? am crezut ca ai vreo 16 Multi inainte... daca imi perimiti sa iti dau id meu pe privat sa vorbim Acum iti las mesaj, si iti urez o zi buna.
Dă-ţi un cap în gură, ai leşinat, şi te trezeşti mâine dimineaţa, teafăr si nevătămat.
Iesi afara u o umbrela, intoarceo invers si incearca sa aduni cit mai multe picaturi.
Daca sa luat curentul...tu cum ai deschis calculatorul? Sau ai laptop pe baterii?
Iesi afara daca fulgera, ia si un obiect din fier cu tine, stai in ploaie si tine-l in mana mereu functioneaza :X
Julyly2089 întreabă: