anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A murit Michael Jackson. Dumnezeu sa-l ierte. dar lamuriti-ma va rog. ce ereau istericalele, bocetele si tipetele acelea, la concertele lui? am fost adolescent si participant la concerte si cenacluri, spectacole.etc.dar nu am inteles asemenea manifestari si -mi par penibile si acum. mie. dar voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auuuu auuuu auuuuu Michaaaaeeellll auuuuu... Mintuitorul Europei de est aaauuuuuu... Unicule si prriiimuuule...auuuu aaaauuuu aproape imposibbiiiilluule aauuuu...Geniulleee aauuuu... Aaaahaaaaa... iiiii...

5 răspunsuri:
| iulia_5454 a răspuns:

Cred ca asa simt fanii nevoia sa isi arate admiratia pentru o vedeta(tipete, istericale etc). totusi poti merge la concerte sau poti fi fan infocat si fara astfel de manifestari

| mikki a răspuns:

Doamne...asta era stilul lui...de care mie imi place extraordinar de mult... oricum daca fanilor le placea foarte mult...nu inteleg care ar fi problema...:*love you michael:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai, a murit, sa-i fie tarana usoara.insa nici eu nu inteleg de ce atata isterie.se putea posta o singura intrebare iar cei ce l-au admirat, puteau sa-si exprime acolo regretele. dar eu cred ca actualmente TPU duce lipsa de inspiratie, si se repete foarte des intrebarile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate tu nu erai asa de vesel.Eu sunt fan MJ si crede*ma ca as da orice sa fi mers si eu la un cincert de al lui da nu ma nascusem inca... a fost ceva foarte greu sa aud ca a murit...asa ca nu te mai mira atat, pote pe tine nu te interesa cine canta da pe ei ii interesa pentru ca MJ a venit de 2 ori in Romania...si crede*na ca daca ai fi in locul fanilor ai face la fel... Dumnezeu sa*l ierte...

| denisika a răspuns:

Pai unii oameni care au fost fani infocati michael jackson le placeau si lol k inca le plac tipetele alea...si poate de aceea facea si michael jackson asa ceva... k doar nu facea doar ca sa se afle in treaba!

Întrebări similare