Stau lângă un liceu şi 90% din tipii pe care-i văd ieşind de-acolo arată ca numărul 2 -_- *aşteaptă clasificheişon of piţipoance şi plânge că nu-i vine-n minte nimic funny de spus*
Mihnea,cred că nu ai înţeles ideea referatului, trebuia să scrii despre primate.
Esti de nota 10:d bv
app doar ca sa stii se scrie "i think this is pretty good" nu "i thing" probabil te-ai grabit ca si eu gresesc la cuvantul asta cand il scriu ma grabesc
Buna Mihnea,
Foarte tare! A trecut ceva timp de cand nu ai mai facut un comic! Cred ca asteptarea a meritat.
Faza de la sfarsit cu primatele a fost chiar inteligenta.
Mi-a placut cel mai mult houserul, apoi cel cult.
Dar chiar... e inspirat dintr-o intamplare reala?
(a propos, ai grija la credinciosi, sa nu te acuze de blasfemie si nu stiu ce)
Pa-pa, Mihnea.
A meritat asteptarea! In sfarsit, am si eu o clasificare a primatelor facuta ca la carte! Am aflat multe lucruri pe care nu le stiam, in special despre existenta "cocalarilor culti". Pe tipul ala il treceam in categoria Sprite ("stim ca esti disperat") sau dansuri nuptiale. Are o privire asa de...patrunzatoare prin haine
Profu e cumva un batran? Si cand iti vorbesc cu tine, zice cu o voce din aia de batran saracacit? Si cand iti pune 10 zice din nou cu voce de batran lipicit?!
Lol...asa mi-a venit in minte!
superr tarre
Profu meu numai cand vede/aude cuvantul "gay" exmatriculeaza toate persoanele pe o raza de 5 m in jurul copilului care a spus asta.
Ce sa mai vorbim de 10 pe referat despre "Colacari".
Mi-ai spus tu mie ceva despre un comic, însă nu credeam că îl vei face aşa de repede şi superb.
Felicităăăăăări, bro!
Ehe...pot da exemple pentru majoritatea cocalarilor prezentati de tine.
Da; comicu', `prietene` e super rreusit...
Fvck ya!
Nota 10 +
xXdoareuXx întreabă:
DaciaRomania întreabă: