A venit momentul sa iti dezvaluiesc cine sunt.Sunt...
Cel care o fwte pe ma'ta asta seara!
Handicapatu! asta iarasi injura de mama!
Mori in cele mai crancene chinuri,daca as putea,te-as tortura pana la moarte chiar eu,cu mainile mele.(bineinteles,si cu picioarele,pumnii,drujba,lama,sabia,cutitul, grenada, AK47-ul,maceta,katana-ua,scobitoarea,acidul,toporul,mitraliera,tunul mele).
Și pe lângă asta mai ești și o disperată care tocmai a pus 4 întrebări consecutiv la T/A. Acum că te-ai prezentat poți pleca.
Si, a venit momentul sa dezvaluiesc cine sunt. Sunt...
Cel mai mare cosmar al gayului straveziu ( jb). Sefa capaniei anti -gay straveziu adica gaystin biberon.
Dinamo wc? wai de Ma-ta
!
Jet
La mata :*
Nimanui nu-i place Bibar. Bibar este un copil nascut pentru alocatie, un copil rezultat dintr-un avort nereusit. Deci nu ne pasa, mai ales ca ai postat "intrebarea" la T/A.
Se ia cutitu' si se baga in cerebel. Succes!
Tu cine esti? in afara de cea mai mare fana a lui gay...si apropo cand am zis gay nu ma referam la @dclaudiulovesboys
Ah, draga mea, dar nu eşti cea mai mare fană. Din păcate mai sunt alte sute, poate mii de puştoaice cu problema ta.
Nu cred ca esti cea mai mare fana ai zburat tu din Romania pana in Italia doar ca sa il vezi? nu. deci nu vb fara gura.
Esti o dobitoaca si vaca cu cabina ce il pupa toata ziua pe justin in beep mai bine du-te si dati glont
Doamne tu, urata mai esti + si grasa...du-te aranjeazate putin si apoi hai sa urasti pe cineva doar pentru ca le place de un anumit cantaret. nu ai minte deloc. jur.
Eu nu cred ca is asa urata precum spui tu daca te uiti in oglinda si te vezi asa frumos atunci mai vorbim pana atunci du-te frate si impuscate nu vezi ca toti zic ca J.B e un mare fraier creca nu ai mai mult de 11 ani
Senzational! Doar la Tpu.ro in exclusivitate. pfff de asta nu am putut dormi azi noapte, ca nu stiam cine e cel mai mare fan al lui nea caisa asta.
ღArySოﺁℓεღ întreabă:
JustBeHappy întreabă:
Julyly2089 întreabă: