De ce vreau sa ma mut? Ca sa imi gasesc odata un loc. Sa nu mai hoinaresc prin lume
Vad ca nu sunt singura care s-a enervat astazi.Aici e doar 6 jumate dimineata si deja am nervi >.< Daca vrei sa te muti, hai la mine, si iti facem rost si de ponei daca chiar vrei
Nuuuu...nu vreau sa cuceresc Japonia. Vreau sa fie libera. Si am zis un loc unde sunt ponei.
Cauta pe google image Beverly Park Los Angeles si daca iti place, atunci da, e mirific. Pentru mine e cel mai naspa loc.
Dragut...dar eu vreau sa fie ponei si zane si fiinte magice. Am o idee. Daca gasesc un loc, te iau cu mine
Deci eu ti-am zis, ponei se face, zane si fiinte magice trebuie sa il intrebi pe Harry Potter. Ma iei si pe mine?! Yayyyyyyyyyyyyyy!
Cu carne de ponei? Mai in sange pentru mine? *makes big puppy eyes while pouting*
Pai tu cauti si cand esti gata ma anunti si pe mine stii, eu stau la o parte, eu sunt pe post de supraveghetor si sustinator
Uimitoarea lume a...( n-are nume).
Deci, are unicorni, curcubee, foc, suferinta, de toata, in afara de ciocolata, dar are inghetata, eu merg imediat. Ca sa intrii in ea, trebuie sa pui o intrebare noua la T/A cu "FrumosulMinerX, te invoc!". Incerc si eu.
Ponei zici, nu?
Hai sa ne mutam in orașul ala din "My Little pony" si sa mâncam toți poneii
DaciaRomania întreabă: