Mai trebuie testul ADN dar daca eu zic ca s frati gemeni...pai da atunci sunt frati gemeni
Oh Doamne din păcate nu pot să îmi dau cu părerea. Am apucat să văd chestia aia vreo 2 secunde și după mi s-a făcut rău si am închis
Uau, e geamanul lui chupacabra! Vai de mine, cat de bine seamana! Dar parca tot creatura din a doua poza e mai draguta!
Cum poti sa compari frumusetea din a doua poza cu chestia din prima poză?
Eu cred ca am nevoie de o saptamana la reanimare sa-mi revin dupa socul primit.Si mai cred ca cele doua creaturi nu seamana deloc, se vede clar ca cea din a doua este mult mai inteligenta si mai culta si sunt absolut convinsa ca daca ii vom da un microfon ar canta mult mai bine decat primul specimen.
Cred ca intrebarea asta nu trebuia pusa la aceasta categorie deoarece nu e nici un pic de amuzament
Am cautat pe google si este singura creeatura (din 1 img) ea este ultima deci pe cale de diparitie...eu zic sa o inchidem intr-o cutie unde sa nu i se auda vocea pentru ca seamana cu o pisica chinuita...si cum poti sa compari o frumusete de chupacabra cu o specie dinaia ciudata?!?
Julyly2089 întreabă: