| SergiuBoss11 a întrebat:

Aceasta este o reconstituire a discutiei mele cu Dante.Nu va puteti indoii de autenticitatea acestei conversatii.

Salut,ba,Dante! De ce te-au banat,fratiorul meu?

"crying(Cred ca s-au saturat sa ma vada injosit si au vrut sa ma salveze de persecutie,altfel nu inteleg"

Ba,Dante, pana si Giordano Bruno a suferit in perioada inchizitiei.Toti oamenii ii spuneau ca universul se invarte in jurul planetei noastre,numai el,avand ca singura dovada niste scrieri de ale lui Lucretius a spus:Nu,stelele sunt sori,iar in jurul acelor sori se invart planete,universul este infinit, ba Dante.10 ani mai tarziu dupa ce a fost omorat s-a dovedit ca avea dreptate.Asa si tu,ba,Dante,esti inconjurat de prigonitori,dar daca vei inceta in a mai lupta vei fi constrans in a suferi.

"SergiuBoss,intelept ti-e graiul, dar nu mai potcrying(((. Glumele tale sunt singura parte frumoasa din viata mea."

Atunci fa-ti din nou cont si citeste-le.Eu pentru tine si pentru ceilalti le fac,sa va simtiti binehappy!

"Nu,Sergiule,istoria se va repeta,dar pentru tine as face si acest sacrificiu"

Dante,nu-ti cer sa faci sacrificii,dar ai sa suferi mai tare daca nu-mi citesti glumele bune.Apropo,ba,Dante,le-am zis celor de pe TPU ce mi-ai spus sa le transmit,dar nu m-au crezut.

"Si ce,Sergiule? stii ca pe tine te iubesc mai mult decat toti la un loc!"

Chiar si decat Conquete?

"Chiar si decat ea!"

Ba,dar sa ma iubesti ca prieten,sa nu se interpreteze gresit

"Eeeee"

Ce,eee,ba? Vrei sa spui ca esti pe invers?straight face

"Glumeam,maestre!"

Bine,ba,dar nu mai fa glume din astea laughingca sunt interpretate gresit

"SergiuBoss,vrei sa fi prietenul meu? Sa am si eu un prieten in viata asta..."

Dante,in lumea mea desavarsita nu exista prieteniihappy. Chiar daca as vrea sa fiu prietenul tau,trebuie sa veghez asupra stabilitatii dimensionalehappy,iarta-ma!

"SergiuBosscrying(((((m-am saturat sa sufar"

Atunci lupta,Dante! Fii noul Giordano Bruno al secolului nostru si schimba mentalitatile oamenilor,esti special si unic,ba,Dante!

"crying((((((Sper sa reusesc si sa te fac mandru,maestre"

Asta a fost o parte din discutia mea cu el,chiar acum,in timp ce voi va exprimati scepticismul, eu vorbesc cu el si il incurajez!

12 răspunsuri:
| Anonima0000000000 a răspuns:

Intra pe whatsapp.straight face

| SergiuBoss11 explică (pentru Anonima0000000000):

Stai ca mi s-a descarcatsurprise.stii cum e relatia noastra.tu esti Ash eu sunt Pickachu.cand strigi pokeminge du-te eu apar ca o caprioara, dar de data asta pokemingea e descarcatastraight facestraight face

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

straight facestraight face straight face
Bineeee

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓██▒░░▒▒▓▓▓ ▓▓▓▓░░░▒▒▒▒▒▓▓██░▒▒▒▒▓▓ ▓▓▓░▐▌░░▒▒▒▒▒▓▓██▒▒▒▒▒▓ ▓▓▓░░▌░▒▒▒▒▒▓▓██▒▒▒▒▓▒▓ ▓▓▓▒░░░░░░▀███░░░░▓▓▓▓▓ ▓▓▒▒░░░░▌▄████▌░░░▓▓▓▓▓ ▓▓▒▒░░░░███▄█▌░░░▓▓▓▓▓▓ ▓▓▒▒░░░░░▀▀▀▀░░░░▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓ ▓▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▐▄░▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▒▒▒▒░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▒▒▒▒▒░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

| SergiuBoss11 explică (pentru Anonima0000000000):

Ala e ...ash care il tine pe pickachu in brate?

Da exact.straight face
Hai la mama in bratee.kiss*

Telefonul tau spart.straight face

| Astaeparereamea a răspuns:

Sergiulicaaaaa! Sa moara doi vecini de-ai tai daca nu ti-au murit laudatorii baaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-e rea somn la ora.
Auzi si tu laughing
"Glumele tale sunt singura parte frumoasa din viata mea." laughing))

| KamaSutra a răspuns:

Bun
Ma indoiesc de autenticitate fiindca prea multe laude la adresa ta straight facestraight facestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te mai iei de Dante, jur ca te bat. Ai idee cati baieti si-au luat bataie de la mine in clasa a IIIa?