Eu folosesc numai telefonul mobil pentru copiat. Scriu lectiile in mesaje si fotografiez figurile grafice. Uitatul in foaie la coleg e si el foarte practicat
Copiuta din penar... eu am folosit-o si nu m-a prins profa. si aici e vb de o profa cu o in 4 (eu nu prea cred dar in fine) sau cu caietul/foaia in banca eu l-am incercat si nu am fost prinsa NICIODATA:* succes
Vin eu cu ceva mai inventiv.
Daca se mai gasesc pe undeva pixuri UV, ai putea incerca unul.
E un pix (arata ca unul normal) doar ca atunci cand scrii cu el nu se vede. Are o lumina UV la capat cu care daca luminezi peste ce ai scris debea atunci se vede. :D
Uite aici:
http://www.okazii.ro/......ERTA-.html
Copiatul nu e o idee asa de stralucita. Dar daca ai problema cu invatatul uite o idee tot asa cred ca e veche.
1.scrisul pe mana (scrii pe brat ca sa nu vada profaaa)
Are dreptate virusake. am si unu pix la fel. l-am comandat de pe net. s-ar putea sa nu te prinda dar iti trebuie multa bataie de cap. asa ca mai bine invata
Scrii pe telefon tot ce ai nevoie si il tii in buzunar... apoi cand nu stiiii ceri voie profesorului/profesoarei la baie si te uiti pe telefon.eu asa am luat 10 in teza:->
Cu cartea/caietu' in banca(asa am trecut eu la istorie)
te muti in banca cu unu mai inteligent(cu care ori sa fii prieten ori sa il ajuti tu cu ceva inainte)si ala o sa-ti sopteasca/rezolve problemele(la mine merge doar la mate dar doar cand nu sunt sigura de raspuns si imi verifica ea problema)
Eu la mate ii dau testul prietenei mele si mi-l rezolva ea (corect). Si iau 8-9. Dar de obicei invat si iau 10 pentru ca e mult mai usor... fara stres si pierdut timp... dar uite o metoda care mi-a spus-o un tip si mi se pare foarte ingenioasa:
Scrieti pe o foaie mai mica raspunsurile si puneti-o in ciorap.
Te prefaci ca ti-a cazut ceva si repede de uiti in soseta la raspunsuri sau te prefaci ca iti inchei sireturile.
Bafta!