Am auzit-o pe una ieri cum isi striga copilul ''Maximus'', mai nou au dat-o pe nume din roma antica
" Lupică27: propun urmatoarele nume... bulbazar, yu-gi-oh"
ok, când o să ai tu plozii tăi (proprii), așa să le spui! A fi interesant să te auzim cum o să-i strigi in public
Ia scoate-ți capul pe geam și chamă-ți plozii acaaă: bulbazaaaaaaar, yu-gi-oooooooh
cuuul, este?
Pai daca ar fi sa am n-ar avea nume de stricati.
Nu mi-ar fi rusine sa-i chem!
No way! Este lege si asemenea nume NU se mai pun! Pe la hetnie mai vad ca pun din telenovele, Armando, Fernando, Rosa,... ca deh la spanioli sau sud-americani este moda cu minim 3 sau 4 prenume in C.i
Aia e alta poveste. Eu vorbesc de nume din astea straine de desene animate, noah, orlando, din astea ciudate.
Nu ai obs ca nume romanesti nu prea mai vezi la copii?
Părinți " seriosi " se gândesc la viitorul copiilor! Daca pleaca la studii sau munca Pe dincolo? Gheorghe cam greu de pronunțat! Ion, Nicolae, Stefan sau Petre mai au corespondent in Engleza!
Bubu era trecut in CI? Sau nume dat asa de familie? Shortcut : Gigi de la George sau Gheorghe!
In sfarsit, un raspuns la subiect, da frate nume din astea de ne puneam noi cand jucam cs la salile de calculatoare cand eram mici .
Multe nume turcesti am mai auzit...
Bai gigabait daca iti dau una peste rami iti sar ventilatoarele, de ce te-ai batut iar cu sora ta mai mica gingel-bell?
Las' ca i-am dat eu o palma, de i-a picat netu' si i-au sărit sigurantele
Julyly2089 întreabă: