:O Esti un detectiv bun! Nu m-am gandit sa-i numar firele de par
Si totusi misterul ramane tot un mister.
Ai uitat ceva.Nu are aceias fes in fiecare zi, am vazut un episod ca avea caciuli diferite pentru fiecare zi a saptamanii.
Maine Miku-chan, acum ca sunt detectiv, o sa stiu mereu ce crime ai comis!
Sa caut dovezi.Ai fost cu mine in padure...am baut bere, am stat in padure toata ziua! Nu ai ucis nimic!
Am ucis azi un gândac urât.
Bine, bine, nu mă mai sâcâi atât.
Nu l-am ucis eu, l-a ucis o prietenă, care pare să fie din aceeaşi rasă cu insectele (se înţelege bine cu ele) şi care a făcut asta deoarece eu ţipam ca idioata de frică şi ea nu vroia să trezesc tot cartierul.
Ok, am recunoscut!
Detectivul din mine este incredibil. Daca ai un caz, spune.Noapte buna.
Dar daca intr-o imagine este aproape chel cum se face ca intr-un episod el scoate o agrafa din fes? p.s. expert rezolva misterul ma intreb ce ascunde...
Intr-o imagine are 3 fire, in alta are 5 fire, iar in alta are 6 fire de par...cred ca stiu solutia!
Asa o fi cum zici tu.Eu doar am cautat o imagine cu Edd fara palarie si aceia a gasit-o.
Care este? totusi daca uneori apare cu 3 fire (si eddy are tot 3), alateori5, 6, dar ce este asta vrajitor
Am vazut ca atunci cand eddy ii face poza are o care in cap si nu are fesul si are par... (al doilea link pus de expert) ciudat:0
Imposibil,dar totusi...ii un personaj jimmy, care are parul contopit cu pielea(au aceeasi culoare) cred ca asta avem si in cazu lui Edd.
Il stiu, dar parul iese din piele in anumite ipostaze, iar in unele este aproape chel... si cum are fesul din primul episod in care s-au cunoscand oare, s-a nascut cu vreo malfromatie si doctorii i-au daruit un fes sa isi acopere scalpul hidos...
DaciaRomania întreabă: