| mia100خوبصورت a întrebat:

Acum un minut am fost pana la frigider si am observat ca cineva mi-a furat nutella.Cine mi-a luat-o? Mi-e foame si vreau nutella, mai am un borcan de finetti dar nu e asa de buna.Cine mi-a luat-o sa mi-o dea inapoi!

Răspuns Câştigător
| ჯpLaNe a răspuns:

Eu ti-am loat-o daca imi dai funda ti-o dau inapoi

16 răspunsuri:
| AuroraLaptelui a răspuns:

Ce intrebare!

| Ashadow a răspuns:

Acum un minut nu ma interesa, dar a trecut de atunci un minut, m-am maturizat, acum deja ma plictiseste.

| Marin_Roberto_1998 a răspuns:

Cred ca ti-a loat mama or tata da vreau raspunsul castigator te rog! mult din suflet!

| Jnitzelby a răspuns:

Ti-a furat-o Hitler

| Biaix a răspuns:

Poate ai mancat-o tu si nu iti amintesti. Fetito noi nu stim ce ai facut tu si astea nu sunt intrebari sa le pui pe TPU.Ca nu iti luam noi nuttela ta.Du-te draga si cumparati alt borcan ca de aia ai picioare. Doamne ce oameni auzi la ea ii s-a furat nutellalaughing

| elis1999 a răspuns:

SAL:poate la mincat inainte si ai uitat ca tot u loi fi mincat si eu am facut as odata, fund.

| valentingb a răspuns:

Era fain sa ai in oracol "Ce preferi? -- Finetti" happy dar ai fost sincer. Si nu, nu ti-o dau inapoi!

| Fridăm a răspuns:

S'a dus frate, acceptă situaţia. Mai sunt şi alte Nutelle.

| Mokaxoxo a răspuns:

Eu l-am luat.Dar stai fara griji.Ti-l intorc gol-golut.

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Finettiul a mancat-o de gelozie! Funda nu te rog deloc!

| SootheMySoul a răspuns:

Da ce frate tu cronometrezi cand te duci la frigider?!? Si apropo intrebarea nu ma prea amuza... ziceam si eu asa...

| Weedier a răspuns:

Du-te la Nina şi zi-i să-i spună lui Gigel, care îi va spune Măriei, care îţi va spune că Nina ţi-a furat-o.

| RouadeDimi a răspuns:

Ce genii!
laughing

| 00AName00 a răspuns:

A furat-o hotul care mi-a luat si mie Finetti-ul.

| Barabulafaradarsaupoate a răspuns:

Nu ma intereseaza.

eu ti-am furat-o. *trollface*

| Musique a răspuns:

Nu vrei niște dulceață?

Întrebări similare