| paramore a întrebat:

Acuma pe bune, ce muste proaste sunt in italiawaitingcand eram in romania dadeam cu mana si plecau, da astea is tampite rau, dai cu mana si mai tare iti intra in ochi, se baga si in gurarolling eyesvoi ce credeti, de ce se comporta asathinking sunt proaste ca italienii, sau e altvceva la mijlocthinking

Răspuns Câştigător
| Elena_3982 a răspuns:

Cam asa e. eu sun in spania si, si aici sunt mustele la fel de proaste
papa:*

12 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

E o conspiratie laughing uite o noua expresie : "prost ca un italian" happy. Draguta glumawinking.

| crazy_1321 a răspuns:

Eu am vazut niste muste lenese laughing stateau sa le prinzi, nu zburau nici de nebune laughing

| mary a răspuns:

Stii ca despre italieni am vorbit si noi la franceza cu profa. si se zice ca ei sunt foarte galagiosi, nu te lasa in pace...intr-un cuvant sunt obositori. daca ei sunt asa... iti imaginezi cum sunt mustele pe la ei!

| Revolt666 a răspuns:

Da, ai dreptate straight face

| nuamnume_1273 a răspuns:

laughing eee si tu ce sa te astepti din partea lor? sunt doar niste muste cine stie poate a vrut sa-ti drea pupu kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copiază comportamentul rromilor plecaţi acolo la "muncă" [cerşit]. Se bagă oriunde doar să îi observi şi să le dai acolo ceva [minim 10 euro].

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt drogate!
Pa, pa.

| anad a răspuns:

Esti, cred, tu foarte dulce si doar stii zicala "trag ca mustele la miere".

| cretzufinish a răspuns:

O fi fost curve de vor sa se bage asa peste tot laughing

| BucatăDeTort a răspuns:

thinking xenofobie?

| Hombre a răspuns:

Draga la asa popor asa muste, asa ca mustele a evoluat odata cu natia respectiva.Acu' fiindca suntem la "amuzante" doar atata ai priceput tu din Italia cat de proaste sunt mustele?

| paramore explică:

@hombre am priceput mai multe dar nu e cazul sa le scriu la amuzante ca e de plans nu de ras