@Bubulina.Criticul e ¨ocupat¨. dar iti dau eu un mare pupic .si iti urez un somn dulce.
@Jupiter. tu crezi ca nu respect provocarile .mai am 5 min
Ambele...
Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea:
"Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e...
Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate:
"Popescule, nu uita ca esti medic veterinar."
Noapte buna tuturor si vise placute...http://www.youtube.com/watch?v=3gRY7GdplCA&feature=related
@Jupiter pentru ca nu venise Mos Ene pe la gene, a cam intrazit azi la mine mosu, dar a venit si va urez tuturor o seara placuta si un somnic linistit si dulce
Cea mai dificila intrebare a fost asta, a ta. Sunt sincera de obicei, deci nu e greu sa spun adevarul.
Cea mai grea provocare a fost sa sparg geamul al unei masini si normal ca n-am facut asta. :p
Super ideea ta cu jocul.
@claudYu - nu se poate.
@eu_o_mare_enigma - spune un banc bun.
@Pho3nix - noapte buna.
@urbanghost - hotaraste-te.
@Bubulina - de ce nu dormi?
@eu_o_mare_enigma - nu mi se pare foarte reusit dar merge.
@buburuzAndreea - care a fost cea mai dificila intrebare sau provocare pe care ai primit-o la jocul asta?
@Bubulina - multumim, la fel.
@auran - am mai spus ca nu se poate.
@viki - nu trisa!
@eu_o_mare_enigma - din ce in ce mai bine.
@anuscha - bea 10 pahare cu apa.
@anuscha - bine...fie, de data asta.
@eu_o_mare_enigma - atunci abia astept ultimul.
Julyly2089 întreabă: