Hitler nu s-a sinucis in buncarul din Berlin in 1945, el a murit in Argentina la cativa ani dupa aceea, avea pregatit de dinainte un submarin in Galicia(Spania) care l-a dus pe el si pe Mengele la Mar del Plata.Cat despre Stalin, o suge istoric, nicicand nu mi-a placut mustacioara lui de tigan gay.
Mmm,eu stiam ca si dupa ce s-a sinucis, rusii au avut cateva declaratii contradictorii daca el s-a sinucis sau nu. Oricum, rusii in perioada aia cam minteau pe rupte(nu ca acum ar fi cine stie ce diferenta fata de atunci).Iar la scrumiera deja e cam absurd.Stiu ca atunci cand a intrat Beria in camera lui Stalin,cand o crapat tatucul, cica a miscat putin hoitul si Beria ar fi incremenit acolo, dar e cam deplasat sa se presupuna ca Stalin si-a facut o scrumiera din Hitler.Asa,de ce nu si un umeras, sau un fier de calcat sau altceva?
Nu e adevarat. In primul rand nu un soldat german i-a indeplinit dorinta, ci cativa ofiteri superiori de incredere, care erau in buncar la momentul respectiv. Si nu a fost incinerat si apoi aruncat afara, ci invers: trupul lui impreuna cu cel al proaspetei sale sotii au fost invelite in paturi, scoase in gradina din jurul iesirii si asezate intr-un crater facut de o bomba. Aici au fost stropite cu benzina si incinerate. Apoi Stalin personal nu a ajuns la buncarul lui Hitler, ci doar armata rosie, care au ridicat ramasitele, le-au pus intr-o lada de munitii pe care au ingropat-o de-a lungul timpului in mai multe locuri. O parte din craniu a fost gasita recent in arhivele sovietice, dar nici vorba de scrumiera sau alte povesti. Rusii sustin ca au recuperat in intregime cadavrul incinerat, inclusiv o parte din maxilar dupa care putea fi identificat fara dubii, insa cu exceptia fragmentului de craniu, au prezentat public doar fotografii, sustinand ca restul cadavrului a fost ars in anii 70, iar cenusa aruncata in rau.
De altfel asupra intregii povesti planeaza mai multe semne de intrebare, ca de altfel asupra oricarei fapte prezentate exclusiv de rusi.
Se spune ca Hitler si-a ras tot parul s-a mutat in Argentina si a murit prin anii 60'.
Conspiratii...
Dar parca mai mult as crede conspiratie decat rahatul acela.
Ca si in cazul lui Osama Bin Laden care a fost aruncat in mare pentru ca "asa era traditia"
DaciaRomania întreabă: