Yeeeeeeeeeeeeeeeeees GOAGAL! Haideti pe goagal fratilor, la papadie!
@eu_o_mare_enigma: nu-i spune nimeni ca-i prost, pentru ca au nevoie de el si dupa cum vedeti il pupa si in fund si il pun in functii mari (iliescul si banda lui). Stiti de ce? pentru ca are priza la genul ferentari, la milogi, si dupa cum stiti, cu jena va reamintesc si la cei care au stat la coada cuminti pentru un DVD de craciun. GOAGAL, aduna 500 de "excursionisti" fara probleme si, daca ar avea 50 de autocare, 50 ar umple. Nu santem in stare sa ne ducem saracia, sa mancam ce avem, sa imbracam ce avem, dar sa nu acceptam pomana vangheliana. Sincer m-am intristat scriind asta! Noi, romanii nu am fost milogi, delatori, pupincuristi..., cum a fost posibila metamorfoza?
Buna tare pamflezia, dar de ce radem de Vanghelie care este renumit prin gafele sale de exprimare si nu ne amintim de Bascosu care a zis in exgleza in loc de Sulina - Sulaina sau de povestea cu Marea Neagra.
Daca toata lumea mergea la vot, nu ascultam acum goagal-iile lui Vanghelie.Asa ca nu putem avea pretentii, il meritam cu prisosinta...
Mortal. Cum a ajuns asta acolo unde e? S-a intors lumea cu josul in sus. Asta este lipsa noastra de la vot. Voteaza cei ca el si iata ce iese!
@eu_o_mare_enigma, daca se intampla sa ajunga goagal ministru, inseamna ca me-ri-tam! Iar noi, vom inghiti in sec, pina va exploda mamaliga again!
@Legiuitoarea - eu cred ca altceva era invers. emisferele creierului (cea dreapta si cea stanga) sigur i s-au inversat.
@leonardk - ai dreptate cu cei ca el. numai ca nu voteaza... ci isi respecta "obligatiile contractuale".
@eu_o_mare_enigma - i-as spune eu cat e de prost. de fapt i-am si spus pe blog... dar i-as arunca-o si in fata. inca nu ne-am intalnit...
@all - merci de raspunsuri. pamfletul cum vi s-a parut?
@constantaproca-ar trebui ca acest comentariu al tau, sa il postam la toate televiziunile si in toate ziarele. poate va intelege si lumea ca numai iesind la vot se poate schimba ceva in aceasta tara, daca toti spunem ca suntem plictisiti, este spre binele lor. ei au votantii lor, le da mici si bere, iar prostimea ii alege.asta este romania.
@pamflezistul-eu cred ca tu i-ai spune-o in fata ca este prost, insa hai sa-ti dau un citat din inţelepciunea indiană ce sintetiza în „Mahabharata": „Fericită este viaţa celor proşti care nu ştiu ce înseamnă defecte şi care le văd pretutindeni (numai la ei nu); fiind ei înşişi vrednici de ocară, ei spun că alţii sunt aşa."
tare curios sunt daca va intelege ceea ce-i spui.
@elena-sincer, te chinuie nestiinta.sa poti caracteriza o persoana, mai ales negativ, trebuie sa fii cu mult mai presus decat acea persoana. tare curios sunt sa stiu cu ce esti tu mai presus decat basescu.am intrebat si eu, asa, sper ca nu te-ai suparat?
DaciaRomania întreabă: