Daca tu ai avea incredere in mine sa te hranesc, legata la ochi( tu sa fi legata)!
Deci ce zici, ma lasi sa iti dau de mancare rendom?
Nu. Tu chiar n-ai auzit de tipa aia de la stiri, careia i-a spus iubitul sa inchida ochii sa ii dea un martisor, si a omorat-o?
Da sigur. M-am catarat pe acoperisul casei bunicii ca sa misc antena acum vreo 2 ani si tu-mi zici...
Serios. Mai degraba as avea incredere in tine, o necunoscuta decat in anumiti oameni din imprejurimile mele.
Tu, sa-mi dai mie mâncare? Nu-mi pui si lesa, si mă plimbi prin parc?
De ce spui asta? Sunt doar un strain...Habar nu ai cat de ciudat sunt. Nu ai vrea sa stai in preajma mea, dapoi sa iti pui increderea in mine
Nu cred ca eu sunt prea normala. Adică. Nebuna! Daca te-as cunoaste, probabil as avea. Din tot ce mi-ai spus pana acum, pari o persoana foarte buna si de încredere.
Am zis 'aproape sigur'.Eu cred ca aveam vreo sase ani cand m-am urcat pe acoperis la unul din sat la bunici, care m-a mintit ca are niste pui de barza pe cosul de fum. Oricum imagineaza-ti cam cate acoperisuri din alea ar trebui puse unul peste altul ca sa fie inalte cat cea mai inalta stanca. Plus ca stanca are peretii aproape verticali.
Mă contează? Ai veni sau nu. Nu mă iei cu teoriile tale.
Ceeeee? Nici droguri nu mai am. Tudi m-a pus sa le arunc in apa.
am fost constienta toata ziua.
Nu pot sa cred... O sa discut eu cu Tudi. Nici ierburi nu mai ai?
Nimic nu mai am...nimic. Daca nu-mi face rost de droguri...nu stiu ce fac cu el. Îl închid in gradina zoologica.
In gradina zoologica, adică de unde a venit? Sigur o sa ii placa, va fi printre prieteni
Venerabilul întreabă: