Daca nu a vazut, il ajut sa puna afise cu pisica disparuta. Daca a vazut il calc si pe el
Nu ai menționat faptul că el vede incidentul.
Nu i-as spune nimic. eu nu stiu si nu vad nimic.
daca ar fi sa-mi cer scuze i-as spune. sa vedeti domnule ce s-a intamplat. azi dimineata pe la ora 9. 9 si 10 am mers cu masina si s-a produc o extorsiune extorsionata si picsica dumneavoastra a alunecat datorita gravitatiei pamantului sub rotile masinii mele.
I-aș da o bere să mă ierte și dacă nu i-aș fi merlit mâțu de tot i l-aș fi împăiat(glumeam desigur) și înapoiat.Succes
M-asi costuma si as zice ca sunt Gaspacio si i-as cere scuze in spaniola si i-asi lasa pisica la usa(daca te caci si in fata casei e bine)
M-as duce la el si i-as spune:
"Scuza-ma, dar ti-am omorat pisica. Poti sa-mi trimiti invitatia la inmormantare pe adresa Iotiamomorat@pisica.scz.Nu sunt disponibila intre orele 10-24.Sa aveti o zi buna."
Ia pune corpul pisicii int-ro cutie cu un biletel :
Scuze
Anonim
Si apoi i-as lasa-o la usa si apoi as suna la usa si as fugi
Nu a traversat pe la trecerea de pietoni, nu ai nicio vina, cainii sunt mai destepti, traverseaza pe treceri si la culoare verde a semaforului, cred ca a ti observant cu totii
Dati-mi voie sa va zic o poveste vecine. Astazi pisica dumneavoastra a vrut sa se convinga in privinta celor 9 vieti si. a esuat ))!
Draga vecine..sa iti spun eu o poveste scurta..Deci..Era odata...Azi dimineata.O masina[in care ma aflam din pura intamplare, eu]care...ti-a calcat pisica. Sfarsit :]
ajutorul3000 întreabă:
HarrysWife întreabă:
Julyly2089 întreabă: