De unde ştii că nu s-au fabricat recent şi versiuni comestibile şi că eu nu fac parte din acea serie?
Da nu te-am găsit în dicționarul cu imagini ca să știu ce conții
Dar cine a zis că ăsta-i "canibalism"? E antropofagie. Deci, te-ai răzgândit acum?
Tu foloseşti dicţionar în loc de DEX? Din ce secol eşti? Cum ai ajuns aicea?
Nu sunt otrăvitor. Sunt doar 70% otravă, restul de 30% sunt substante toxice.
Da' du-te tu la dreacu ăsta şi arată-i lui cât de ambiţios eşti, dacă te ţine...Deci, te ţine? Dacă răspunzi cu "nu" te dau şerpilor mei ca să te pupe pe furtun.
Dar eu în procesul de îngrăşare/slăbire sunt doar un catalizator.
Te-ai răzgândit, acum?
Mi-a luat 2 ani ca să aleg acest nume incredibil iar acum tu-l postezi aici unde-l pot vedea toate companiile rivale? Acum o să mi-l fure. Şi eu care credeam că se poate avea încredere în tine.
Sper că eşti fericită, acum...
Acum s-a prins...Mă da s-a inventat încă DEX?! Străstrăstrăstrăbunicul mamei tatălui bunicii tale nu mi-a spus asta în Agacia.
Urletul de tigru, cele 3 picioare în plus, muşchii de porc si pofta nesfârşită pentru bătaie se pun ca "chestie"?
În agacia e clima toridă-antartică, mai mult ca sigur că guvernul e de vină pentru asta!
Şi de fapt ţi-a spus doar că eu ţi-am umblat prin amintiri. (Voiam să aflu secretele neştiute ale clopotelor.)
Deja am o poftă ''nesfârşită'' pentru bătaie și știu și pentru cine(stai calm, nu tu)...Dar lasă că vreau să rămân ''normală''(știu că știi că nu-s normală)
De ce cred că și Băse spunea asta înainte de a fi cel mai cel dintre proș..pardon președinți? Oare vei fi un președinte, tu? Oare cum te-ai comporta cu...(prefă-te că știi cu cine)?!