Speram să răspund la toate cu "Da" dar ți-o venit ție să pomenești de animale stupide.
Maaate in special. Preferatele tale.
N-am mai văzut-o pe cea a vecinului. Cred că a otrăvit-o singur.
Ai ucis mata? Te omooor... Daca te găsesc vinovat, mat te fac.
Nici in club, nici in disco...nu prea ma dau in vant dupa astea
Si nu doar o data,tot ce imi placea mie sa mananc era lapte cu biscuiti si trebuia sa ma oblige sa mananc si altceva
Da,iepuroaica mea, care ma rog, a murit acum cateva luni, dar si acum imi aduc aminte de cum statea sub masa si astepta sa ma trezesc ca sa vad ce"capodopere" a facut
Da
Nup
Da, si asta.i cam ciudat
Am avut si eu un iepuras mic si pufos si-l flocosam toata ziua, si al-am strans in brate si a facut pipi pe mine
Mda,stiu cum e
A...stai,. te-am incurcat cu Freaak.ma si gandeam de ce a raspuns de doua ori.
1. Da.
2. Da.
3. Nu, nu am mancat, doar am gustat.
4. Da, animal. M-as simti un pic dubios sa ofer cea mai multa atentie unui om. Un pic obsedata. Mi se pare mai social acceptabil sa fii obsedat de pisici, decat de oameni.
5. Ai mei s-au obisnuit cu mine cantand in camera. Inclusiv vecinii. Si de fiecare data imi spun ca lectiile de canto pe care le-am luat cand am fost mica au fost o pierdere de bani si de timp. Asta doar parintii mi-o spun, evident. Nu am avut vecini atat de nesimtiti. Dar in familie se accepta multe.
6. Nu.
7. Nu.
Ce animal
o pisica
pe care inca o am iee
Am avut odata 6 mate. Au murit toate in drum
1.Da
2.Da
3.Dap
4.Da, pe pisoiul meu. Si da.
5.Da, de multe ori, dar fara partea cu mama, stii tu.
6.Da, proasta chestie venita din partea mea
7.Nu.
1.Da.
2.Pe bune? Mai exista din alea?
3.Da, ciocolata alba, nu stiu ce aveam si trebuia sa mananc dulciuri, ei au transformat un vis intr-un cosmar.
4.Da, pisica mea, PITI!
5.Da, chiar ieri, eu vreau sa ma fac cantaret si mama mereu imi zice "Lasa asta pe mana talentatilor".
6.Da, o bicicleta, in engleza se pune ca am condus.
7.Da, de multe ori. Aerul e nimic deci se pune.
1)Nu.
2)Nu.
3)Da. Eram mai mica si extrem de slaba, acum sunt doar slaba.
4)Animal da. Era o pisica.Om nu, nu ma impac bine cu oamenii.
5)Nu. Eu nu cant. Sau cant, dar nu.
6)Da.
7) Da, cu aer. Mi se intampla si in somn.
Ai condus? Ce tare.
Da,bine. Era tata in dreapta si era sa intru in pom.
N-am condus pe strada, ca de, n-aveam voie.
Pe mine m-a tinut unchiu in brate in timp ce conducea, si am tinut mâinile pe volan. Aveam 6 ani. Dar nu eram pe drum. Ca amenda naiba ce o lua.
"am tinut mâinile pe volan" - Aha, stai tu frumos acolo " vrum vrum", bineinteles, ca pe urma nu mai are farmec, nu tu picior pe ambrej, nu tu picior pe acceleratie, dar ai mainile pe volan, adica conduci
Haios moment.
P.S: pe atunci purtai rochie?
Nuuuu...da. Eram mica. Purtam orice îmi punea mama pe mine. Si la scoala erau uniformele alea stupide ca rochitele. Ce copil prost eram. Aveam si codite
Si eu. Pana intre-a 3a. In gimnaziu aveam si pantaloni la uniforma, aveam si fusta, dar naiba o purta.
Bine ca sunt la liceu, port tricou sau camasa alba doar cand am ora cu diriga si mereu ma cert cu ea.
A propos, am fost tunsa cam acum un an ca tipa de la avatarul tau, cum o cheama?
Are trasaturi frumoase.
Nu am mers nici in club nici in discoteca dar am fost la petreceri si paranghelii.
Bineinteles...parintii astia!
Animal nu, om da
Nu
Da.
Da.
Nu ai cântat tu niciodată?
Ba da dar nu m-a auzit maica-mea si chiar daca m-ar fi auzit probabil ar fi ras.
Mam canta mereu prin bucătărie, si mie îmi place sa o filmez. Ce rad de ea dupa..nu canta urat, dar eu tot rad.
N-am auzit-o niciodata pe mama cantand.Multumesc, tocmai mi-ai dat o idee.
Hihi, malefica sunt...malefica.
Maleficitate o sa-ti spun de-acum incolo.Ca sa fim chit
Apropo, ti-am trimis un mesaj pe Connected2.me
Rautatee... hai ca intru
Nu-mi apare niciun mesaj.
Ia pune link-ul de la profilul tau.
Gata m-am prins! Esti pe site? Eu tocmai vorbeam cu cineva
1) Nu, şi nici n-am de gând.
2) Mda, din păcate.
3) Da, doar animal.
4) Neah, înainte de a cânta mă asigur că sunt singură.
5) Nu.
6) Cu salivă.
*scuipa'n palma* vino aici...
GiRl_4254 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: