| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ai o masa, pe masa ai farfurii cu ganduri frumoase si farfurii cu ganduri rele, de ce mananci din farfuriile cu ganduri rele? Tu iti dai seama ca scaunul pe care stai l-ai putea lua in mana si ai putea sa-l pui la cinci metrii langa tine si sa te gandesti mai bine ce ganduri sa mananci? Ai grija ca in farfuriile de pe masa sunt si ganduri ale altor persoane, ganduri care nu iti apartin.Acuma cel mai bine este sa te ridici de pe scaun si sa iei farfuriile cu ganduri rele si sa le arunci undeva unde nimeni sa nu mai dea de ele. Cerceteaza casa in care stai si cauta prin hartiile de matematica din sufletul tau pe care le-ai lasat pe noptiera nerezolvate de mult timp.Vezi ca ai o portocala langa hartiile acelea, pune-o in frigider.Acuma ce mai astepti, ia o perna pe care dormi si strange-o adanc in brate si du-te pe drum sa umblii asa, strangand adanc o perna pe care dormi in brate si razi ca e frumos sa razi.Tu ai face ce am scris?

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Eu aș chema-o pe Doub, ea le are cu farfuriile. #CiudataSpărgătoaredefarfuriinevinovate.

| GreenVoid a răspuns:

Nu stiu ce iei, da' vreau si eulaughing

| Dontsaygoodbye a răspuns:

De ce mă minți? Nu e nicio portocală aici crying