Da,alergam prin gradina la bunici, m-am impiedicat de un cocean si am cazut in altu si m-am zgariat intre ochi si nas, asta acum 12 ani.
Deah,una care încă mai explică dragostea mea pentru ciclism.Mi-am cam spart bărbia în ghidonul bicicletei.
Am mai multe, pe picior jos de cand mam fript, la un genuchi am 2 la celalat doar 1, pe mana stanga am un X.
Nu dar in curand voi avea daca mai voi incerca sa fac pe expertu cu briciul, deja am reusit sa imi crestez urechea, cine stie?
mei sa nu sughit cu el la gat
Cred ca din greseala..nu mi-am dat seama
Fenomene stranii ale TPU'lui ^.^
Da,am o taietură pe degetul arătător de la mâna stânga...m-am tăiat...(e de vara asta)
Da, la genunche cand fugeam prin curte la tara si ploua. Aveam 6 ani si acum am 12.
Mda, chiar mai multe
cea mai proeminenta e cea de cand m-a lovit unu cu... lopata
La mana, as vrea sa am una pe obraz. As arata ca muschiulosul acesta :http://images2.wikia.nocookie.net/......k3-EOP.png
Eu inca sunt copil, dar am o cicatrice de la 4 ani la degetul aratator de la mana dreapta(m-am taiat cu cutitul).
Eu incercam sa ma dau de-a berbeleacul prin pat iar langa pat era masa...Masa avea un cui care era iesit in afara.Am ajuns cu capul in cui. Bunica s-a speriat, mi-a curs la sange, si acum am semn de buna purtare in forma de cerc langa spranceana
Eu am un semn la degetul mic, de la mana dreapta se juca fratele meu cu cutitul pe ceva si eu mi-am bagat degetul si m-o rezolvat .si una la piciorul drept, m-o muscat un caine x_x
DaciaRomania întreabă: