Basina? baaa sinaaa.dap.nu stiu.ma faceam ca ploua.asa si cand suntem doar 3 persoane. uhm. ce mirose asa urat?
Nu n-am scapat....insa am auzit de la cineva care a trecut pe langa mine si a lasat in urma un parfum de levantica
Mai civilizat, ai dreptate. Atunci part, e mai bine? Oricum este mai expresiv decat "vanturi". Pa-pa.
@ alinu stiu, mi s-a-ntamplat sa sufle vantul in public si sa caut sursa. Poate fac pe cineva sa confeseze.
Si nu vreti sa recunoasteti, ai? Ei bine, eu am scapat, dar m-am simtit si am spus: puu, cine a tras vanturi? Mamaaa, ce nesimtire! Important este sa nu te panichezi si sa arati cu degetul spre altii. Hotul neprins, negustor cinstit.
@ CerIntunecat, nici n-am stiut ca esti nou/a printre noi, decat dupa ce te-am ales. Ce mai, bun venit in familie!
Maama, dar ce intrebare interesanta ai pus Am impresia ca vrei sa-i faci concurenta Contesei la cele mai "uschite" curiozitati
ce direct esti
mai eu chiar nu am probleme din acestea
dar de ce intrebi? ti s-a intamplat sa sufle vantul in public si tu sa fi cauza?
Otonis mai bine nu mai incerca sa aflii...ca rar descoperi adevaratul vinovat!
Nu! Dar am o fata in clasa care ragaiee foarte rauu, mai rau ca baietii ...chiar si in timpul unei ore
Si la urma, urmei, ce-i incumba lumii din-prejur de ma avînt din foale, sau ma avînt din...Nu-i pacat sa strici un lighean de mațe pe o nenorocita de... avantata? Ca nu se stie unde cauzeaza...
Serios vorbind, nu este tocmai indicat sa ti se intample asa ceva in public. Daca iesi afara din public si totusi ti se intampla, atunci schimba bucatarul.
Cea mai tare intrebare
Ascult lacul lebedelor si dau peste intrebarea ta
Am un unchi care in tinerete nu facea din astea flatulenta/vanturi/basini/partz pentru ca avea unele idei... si dupa o vreme a ajuns la urgente ca nu stiu ce a patit (la intestine parca) din cauza asta...
Nu, in public niciodata nu fac asa ceva pentru ca as intra in pamant de rusine
De scapat nu am scapat... doar am dat intentionat... si reactia o fost sa se tina de nas... si eu sa rid cit pot...
si pe CerIntunecat sa ti minte... gaina care codcodaceste aia face ou...
Eu nu as putea dar am prieteni care fara nici jena comit aceasta actiune. oarecum, intr-un fel ciudat, respect pentru ei, au reusit sa depaseasca orgoliul si sa nu fie afectati de pareri din jur
Pai... n-am scapat d'astea asa "zgomotoase". dar daca s-ar intampla...cred ca m-as teleporta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: