anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutaaati-maa va rog! Am mare nevoie de ajutor!
Prea maret iubit al meu, Romeo, nu vrea sa isi lase parul in jos! Cica.sunt prea disperata! Va rog ajutati-maaa ce fac sa ma placa din nou? :((
Va arat si convorbirea pe mess.:(( sa vedeti si voi cum ma injura! http://i.imgur.com/Lhk0A.jpg
Si i-am scris si o scrisoare de dragoste ca sa se intoarca la mine:
Dragul meu cosmar,
Ochii tai, ca 2 pete de noroi imi aduc aminte de o zi ploioasa.
Pielea ta raioasa, vocea ta ca un raget de vaca, diamantele imaculate de excremente de musca din parul tau imi domina visele. Picioarele tele paroase imi aduc aminte de gradina zoologica. Sforaitul tau, imi aduce aminte de tata de cand imi tragea o palma!
Pletele tale aurii care iti ies din nas, imi amintesc de razele soarelui care mangaie cerul. Ooo si fulgii tai care sareau in stanga si in dreapta de fiecare data cand te palmuiam!
Dragostea mea nu-i nimic pe langa admiratia pe care o am cand te vad ca te holbezi la mine ca un magar paros.
Imi amintesc vara trecuta cand imi consumam creditul la 991 (pompieri) ca imi ardea inima dupa tine!
Sper sa ne intalnim intr-o mlastina ca broastele sa ne cante serenada amorului!
Cu multa dragoste si sinceritate,
Andrenustalicamaremica

Ce sa fac sa se intoarca la mine? Dau funda!

(scrisoarea am facut-o cu niste colege de ale mele.problema e ca am pierdut foaia pe care era originalul si am scris din ce mi-am amintit.va scriu altadata intreaga scrisoare)

1 răspuns:
| TooSexyForYou a răspuns:

Baaa da' chiar asa sa nu ma ajute nimeni?! no talking M-ati dezamagit...