De ce toată lumea vine cu întrebări că şi-a pierdut animalele? Deja devine enervant. De ce trebuie să suferim noi cititnd chestia asta doar pentru că tu nu ştii că ai grijă de un animal?
Eu mi-am pierdut trabantul electric si nu ma mai plang http://green.autoblog.com/......t-concept/
O sa il gasesti
*in gandu meu: -Aproape m-a prins, ce bine ca am legat unicornul si -am bagat in porbagaj fac sapun din el *
D-d- dar unicornul meu o sa te loveasca cu curcubee
I-am rupta cornul si l-am imprumutat la tigani si l-au violat
O__O Pupu
Am văzut-o acum 2 zile.Era foarte deprimată. Fuma haribo şi avea spume la gură... Când am văzut-o aproape mi-a dat o lacrimă.
Nu Pupu...
Mi-e asa mila de ea, o fi intrat intr-o depresie saraca
Îmi pare rău pentru ea dar nu cred că mai există vreo cale de întoarcere.
Cred ca mi-a batut in geam acum vreo 3 minute, mi-a cerut un foc. Din pacate nu am avut la indemana, asa ca a plecat
Am vazut-o azi dimineata, jucam C.S. cu ea, dupa care am fost cu ea la fabrica de bere, unde ea a cerut o cola, si aia de acolo ne au scos in suturi. Dupa ne am angajat ca camionagi incercand sa agatam centuriste dar nu am reusit pentru ca le am calcat pe vreo 6 din ele . Dupa am mers la un hotel de fite sa ne cacam, a mirosit fuuu ca naiba.Iti aduc marmota diseara dupa ce aselenizam in club
Am vazut-o mai devreme, calare pe vaca mea fulga vrea sa ii faca masaj, dar la cat de hiperactiva era imi lasa vaca fara par pe ea, asa ca am trimis-o zburand, era in aer in directia ta asa ca du-te in curte si vezi daca nu e cu capul in pamant pe undeva, in gradina
Saraca Pupu
Nu imi pasa de vaca ta eu imi vreau marmota intreagaa
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: