| pinguinuVerde a întrebat:

Al doilea desen al meu =)) : http://i.imgur.com/YGH0Z.png
Nu e prea reuşit, poate chiar deloc. dar menţionez că sunt începătoare şi nu o să postez cinşpe mii de comicuri p zi ca alţii. în fine, voi ce ziceţi? xD
P. S : Încă progresez.

13 răspunsuri:
| pinguinuVerde explică:

@Ragdoll, eu am văzut muuulţi. happy

| Pralină a răspuns:

Ce tahreeelaughinglaughinglaughinglolz

| SaintJimmy a răspuns:

Nu progresezi dacă faci desene prin care jignești o categorie a oamenilor care, până la urmă, nu ți-a făcut nimic. Ți-a omorât vreun "emo" mama sau tatăl, de ești "contra emo" și nu mai știu ce? Dacă tu crezi că a fi emo se rezumă numai la freze de rahat, cum le spui tu, la pierce-uri si tone de machiaj negru pe la ochi, e clar că nu ai habar. Aș mai spune și alte chestii, dar aș fi numită "emo" dacă le iau apărarea celor emo.
Lăsând la o parte mesajul desenului, întradevăr, la desenat mai trebuie să exersezi.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

E destul de coolwinking
mie imi place:X
continua tot asa
pup:*

| kiky278 a răspuns:

Cool desenul

HugeLOL daaa...nus e rezuma la asta. Emoistii se rezuma la probleme mintale.Ca nu sunt intelesi, ca nu au de ce s atraiasca! Ei bine asa se simt toti si? nu ii vad sinucindu-se sau taiandu-se cu lama.astia sunt cam sariti de pe fix.pakt!

| rockelle75 a răspuns:

Mdeah...se umple situ de comicuri stupide 8-)

| nikolikky a răspuns:

P. S:REUSIT DESENUL

@kity278
Ai cunoscut vreodata un emo inainte sa vorbesti? Eu da.Si va spun ca dupa ce ati apucat sa-i cunoasteti va veti da seama cat de sensibili sunt si buni.Nu mai vorbiti daca nu stiti.

| Andrew1998 a răspuns:

Nu sunt eu mare maestru al desenelor... dar totusi ti-as recomanda sa iti achizitionezi o tableta grafica ( am si eu de 1 an ), si sa faci cu Photoshop nu cu paint...si iti trebuie o imaginatie bogata + niste mistouri fine, daca ai toate astea, esti maestru in comicuri. Bafta pe viitor! 35% este reusit happy

| Tigrilă a răspuns:

Take a life!

| Laminin a răspuns:

Hei!
mda, nu e cine stie ce...hee hee
Gbu :]

| LifTwist a răspuns:

Uhm... Scz dar emoistii nu au creasta...

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

Super tarelaughing bafta in continuare funda?

| rrrobert a răspuns:

Ha ha ha. E chiar amuzant!