| Flav a întrebat:

Alarma! Imi fug gandacii din bucatarie! Sa fie oare, ca nici ei nu mai au ce manca?
Ajutati-ma sa gasesc cauza.thinking

14 răspunsuri:
| Apophis a răspuns:

Buna asta. tare de tot! Bafta

| User a răspuns:

E criza dom'le, e criza.

| Vizitiul a răspuns:

Fug sau zboara?

| Elena1234456 a răspuns:

Nu ti-ai uitat vreo soseta prin bucatarie happy?

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Dacă eşti student cu siguranţă asta e cauza. Abia aştept şi eu vremurile acelea.Numai că eu o să fug împreună cu gândacii prin bucătărie... wow uite o firmitură drooling
...sau eşti tu prea ordonat şi n'ai lăsat nimic pe jos şi pentru ei... zgârcitule

| rex_2081 a răspuns:

Dac-o gasesti imi spui si mie de ce?

| Ea12345 a răspuns:

sad Sarmanii gandacei... Dupa ce ca sunt nemancati, ii mai si alergi prin bucatarie sa nu fuga.Vezi tu ce vei pati la granita cu cealalta lume, la consiliul international si nu numai al gandiclor no talking

| Cσσкiє a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=Iw_zUUE4BE0
Aştept părerea pe privat;;) Uită-te la tooot, te rog! :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sigur ca i-ai cautat peste tot?! Chiar si in locul lor preferat, portofelul?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au razboi cu ai vecinului tau. daca inving ai tai, se intorc si aduc si o droaie de prizonieri.ai grija.

| KidDu` a răspuns:

Au fugit si ei la un gratar de 1 mai laughing
Taree de tot intrebaree laughing

| bblock69 a răspuns:

Mai da-le de mancare... poate niste resturi de painewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a plecat nevasta de acasa.Semn rau.Nu mai ai mincare.Si cauza plecarii nevestei se constituie in doua si la nici una nu prea esti deasupra.

| bArBiE`E~MaThA~sa~Tzi~MInTHe`AsThA a răspuns:

Vrei gandaci happylaughing la mine in clasa e hotel pentru gandacei:X:X:Xcreca sau teleportat cu toti acolo sa mance note pe criza astahappy sa faca si ei burtile mai mariceletongue