| D33d33wttzzaaaaaaa a întrebat:

Alcatuiti o scurta fraza, din cuvintele: melodie, scrisoare, mereu, credit, banc, blonda, nunta, carte.
Dar sa fie amuzanta.

9 răspunsuri:
| vilmaristul a răspuns:

Am dat credit cartii tale, si am scris o melodie, pentru nunta mereu blondei din dreapta ta(banc)

| D33d33wttzzaaaaaaa explică:

Nu e tema la romana! pe kls x-a nu se da asa ceva ca tema laughing

| ellene a răspuns:

Mereu scriu cate o scrisoare ascultand melodia preferata, de la nunta...nu am niciodata credit fiindca nu mi-a placut cartea, si mai sunt si blonda... big grin (sa stii ca nu-i adevarat)

| Brotacelu a răspuns:

Vrei sa iti facem tema la romana sau ce? laughing)) rolling on the floor)

| cioko19 a răspuns:

Mereu ascult aceeasi melodie cand incep sa scriu scrisoarea, iti scriu ca iar am ramas fara credit, am vazut intr-o carte o blonda, cu un par superb, as vrea sa mi-l vopsesc si eu. A da. vrei sa vi cu mine la nunta?

Pe "banc"nu am stiut unde sa il mai adauglaughing

| angella1972 a răspuns:

Blonda asculta mereu melodia in timpul careia fugise de la propria nunta cu scrisoarea ascunsa in carte, pentru ca intelese-se ca mirele are de achitat un mare credit, dar de fapt era doar un banc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scurta nu se poate ai atatea elemente care nu se imbina cu una cu doua "))
Am mereu cate un credit parca as fi dintr-o melodie sau banc prost, cine n-are carte asa pateste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tu cand te marit sa iti scoti bani din banca a mereu scrisorea me e ampicilina a creditu cand il dai a ai vazut o curva pe centura a in carte e raspunsul sexuluy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba am si eu nuvoie de o propozitie cu le-am stiut iute