Uăi Costele, uitași că mă îngropai alaltăieri in mormântu lu' văru-miu cât erai beat șî vesel? Ia șî mă dizgropă șî mai dâscutăm.
Băi Vasile! Ce n-ai zis nimica?!? Crezusi ca te dusasi la vecina sa ii demonstrezi teoria levierului.Vai! Săracu' de tine! Hai că trebuie să mă îmbăt iară ca să te scot mă!
Las' că o reperează domn' Mitică...
Da cum sa nu )))
Depinde. vreau sa stiu ce facem :
a) Il batem pe mos craciun
b)violam caprioare
c) Il f***m pe Moshuu in CUR)
Da-mi detalii
Ioi,Vasile 2... ti'am zis ma prostanacule ca pe toate 3? Numa sa nu afle nevestele deci sa nu uiti sa iei nutella.
Se poate) Pai ...Mergem acolo in padure su un camion de nutella si ne ascundem de obsedatii astia Ca vor si ei NU?
Nu mă! Luăm nutella că-i fain, nu suntem noi boieri de boieri?
Da mă, luăm, luăm! Uite tocmași găsii niscavai bănet în pantalonii lu Petruț, văru-miu.Ia-mă repede pân nu mă șufoc în cojciugu ista.
Nu mă duseș nicăier uăi, ia țuica șî hai să luăm Nutella de ioi promiso lu Iughitoru' de Natură că am poftă mare bre''!
Mă nebune, unde dumnezăii tăi esti de nu ti găsesc nici cu GSP-u' ista di la turci? Ce, vrei să ne chizdim? Ieși afara din cojgiug să îmi zîșî undi esti!
Huuofff....Huooooffff...Uăi mă lasă oxijenu'. Vezi de mă cată la șâmitir prostovache! Șî să no asculț pi fimeia demonică dân Jipies că-i necuratu' intr-o cutie! Ia de-ntreabă pi Baba Gaia, aia de vinde zmeură pi DN1.
Mă urâtule fusei la Baba Gaia șî mi dat un desen șâmitiru da parcă nu-i el! Fă cu mână ca să nu mă pierz! Mai vezi tu să vi la beție cu mini daca nu ti aperi bini...Șî dacă vrei să mai trăiești trage o beșină ca eliberează oxijenu' necesar pentru cel puțân 10 secundi.Tragi șî tu mai multi că doar ești campionu' pe sat la beșini! Acuma fă cu mâna că uitai unde te-ngropaș!
Na uiti bre ca vorbi-i cu nea' Gigică, șcheletu ista di lângă mini că cică săpași o groapă sî ivadeze dîn cojciug șî dădui di mini.Acuma eu vorghiesc cu șobolanu ista să te cate șî să ti aducă repejor la mini, că mă lasă beșânele, ai grijâ sî nu iei puriși di la iel.
Aolo mă beșinosule! M-o muscat botosu ista di rozător nisufierit! Ioi! Da' esti ingropat fain rău di tăt! Cred că dăduși de tini!
Iote! Ti văz! Da mâna! Gata mă mortule ti dizgropai.Acuma du-te di ia niscai ţoale pe tini că mă fași di râs la pădure!
No,ioti mă Vasile că-mi plași sî fio unu ș' acelaș cu natura.Mâ fac orangutăn măi! Bre! Ti văz ș eu iaca ghinișor.Da... Tu nu iești Vasili, tu ie Ionel....Ptiu,ci fel di magii neagrî mai e șî asta?!
Ioi! Pai cum sa fac eu asa civa nipoate? Solicit imediat o revizie la aparatu asta sofistricat care se intituleaza "celular".
Negativismu' tau de aurolac, mă Vasili...
No,Vasile 3, de tini nu imi plasi...
Da dici nu vrei ma sî vii cu mini? Cu dor tu mai șerut la paduri
Apo las' ca merg sîngur cî șașami trebi lemni sî fac focu'n sobî, șî șo revenit calu mi-a dupa șio cazut în rîpî atuncia ș nu mai trebi sî cer cai di la tăti mandrahalili di prin sat di la noi, ș nici nu mai cer dupî ci cî Romicî a lu tanti Maria sombătat în căruţî șî i l-am dus lu tanti Maria criţî
N-auzi mă că de tini nu-mi mai plași?
Nici numi trebi sîţ placî
Vasili tu stii ce-i gluma mă cioflingarule?
Nu nu stiu
Yoi ma..cum sa nu.ia toporul, ne italnim la stana.
Da numa sa nu te vada nevasta mai..cai dat de dracu.
Te bate aia deti suna apa in cap.
Da nu numa.ia si vinul mai..sa ne inveselim si noi.ce mama dracu-ului.
Ca muncim si de..ben apa chioara.
yoi ma..ne vedem la stana..hai drum bun.
Alo? Vasili! Cum se-nchide dispozitivu ista?
Vasili,ti-as da fundulita, da ii criza ma fundulea!
No,Vasile 1 esti cam grabit...
beyonce99 întreabă:
Julyly2089 întreabă: