Buna,
Cred ca era un copil saracul
Chiar nu am mai vazut un barbat sa nasca sa ramana gravid
Asta e probabil era vreun copil de vreo 9-10 ani si a aflat si el de chestiile astea si a incercat
Mde.ce de destept...da cum sa nu ramine gravid daca se masturbeaza la cap cu o carte
Bună.
Ai făcut un hobby din "necazurile" altora?
Vreau să știu și eu care s-a născut cu toate știute? Nu de alta dar vreau să-mi îmbogățesc cultura mea generală!
Pa, pa.
@Legiuitoarea buna! aceasta chestie nu e ceva de stiut. e logic! e de cultura generala. cred ca si un copil de 9 ani stie ca un barbat nu poate ramane insarcinat... si asta nu se intreaba aici.ci intrebi pe parinti mai intai decat sa te faci de rusine pe TPU.
Bună din nou.
Și ce le spui părinților? "Mamă și tată, eu mă masturbez de "n" ori pe zi și este posibil să rămân gravid!"
Hai să fim serioși, niciun copil nu-i spune părintelui toate intimitățile, dacă se masturbează sau nu, dacă preferă o poziție sau alta, dacă îi place în grup sau cu persoane de același sex, etc!
@dalyna, despre ce vorbim?
Marea majoritate a fetelor și băieților nu comunică cu părinții această latură a vieții, ci mai degrabă cu prietenii, internet, etc!
Aici, pe net, este mai comod să pună întrebarea și nu se face de râs întrebătorul ci cei care iau în râs o nevoie de informare pentru primul.
O zi bună.
Pa, pa.
Julyly2089 întreabă: