2 sfaturi:
1. îngraşă-te anorexico!
2. poţi să îţi vopseşti părul şi cu acuarle dacă eşti disperată.
Nu am inteles gluma ta )))))))
Şi nici n-ai sa întelegi...
...ce caracter :-& daca nu stii de gluma ce mai cauti aici?
ingamfatule
Hmm.Observ ca nu esti blonda doar la par. Ar fi trebuit sa-ti dai seama dupa nume ca sunt fata. Poate ce cauti tu aici. Pentru ca eu sunt la T/A dinainte sa stii tu ca exista TPU...
Nu am fost curioasa sa citesc prostia aia careia ii spui tu,nume,, si daca e pana acolo pot sa-ti spun si ca esti un user,, ingamfat,, indiferent de sex. Punct
Ai scris "punct " da ai uitat sa-l pui.of of . Daca numele meu e o prostie a tau cum e? Era greu sa scrii andreea? A trebuit sa scrii cu "3" inloc de e?! Gen piti options .
Am scris ca eram sigura ca nu ai fii vazut punctul si ai fii continuat discutia asta care oricum nu duce nicaieri dar se pare ca am scris degeaba.
Sa-ti raspund la intrebare: nu am putut scrie Andreea simplu pentru ca era deja luat numele,***!
Sunt convinsa ca tu nu ai intampinat asemenea probleme la alegerea numelui, nu trebuie sa-mi mai spui.
Poate e numele meu de pitipoanca, dar de al tau ce ai de zis? Numai un om cu mintea bolnava il putea alege.
Deja ajungem iar la numele meu.si incep sa cred ca esti pocaita Mai bine cu mintea bolnava decat ca tine ...Macar eu stiu sa leg două cuvinte
Asa e...numai doua stii
Fata draga,nu sunt agramata,nu ai de ce sa spui asta, stai linistita ca stapanesc destul de bine limba romana, nu-ti face tu probleme pentru mine.
Doua, doua dar cu sens...Dar de ce?! Eu sunt grijulie :] Si acum dintr-o data ma vezi fata nu?...Tu ai zis ca nu am simtul umorului, macar grijulie cu tine sa fiu sa nu te lovesti la par . Si nu e ca nu am simtul umorului doar ca sunt mai realista decat tine
Fetelor de ce nu continuati prin a va da id-urile de mess? si acolo sa va spuneti off-urile?
Crede-ma ca nu vreau sa imi dau id-ul oricui.
Inutil sa mai continuam
Te consideri mai realista, mai desteapta, mai cu simtul umorului...imi place ca te,,lauzi,,singura,fara nici macar un drept totusi.
Spune-mi te rog cati ani ai? sincer
Te intreb ca daca tot ce am scris eu nu are sens pentru tine, inseamna ca ar trebui sa ma cobor la alt nivel.
Nu stiu ce sex ai, nu vin sa te caut nu mai insista cu asta.
Nu e nevoie.
Eu am terminat
...Doamne iarta-ma ce specimen... Nu are rost sa mai continuam discutia ca vad ca tot nu ai inteles nimic .
Wow, pentru un moment chiar ma tenta sa pun mana pe telefon si sa te sun!, cand brusc m-am trezit la realitate si mi-am dat seama ca sunt pe TPU si ca este posibil sa primesc o funda?
Bai oamnei buni,era o gluma,chiar daca multi nu ati inteles`o,poate ca nici eu nu am fost prea explicita! Sa stiti ca, nu sunt blonda, sunt satena...doar am vrut sa vad ce specimene sunt.
Mda...daca esti blonda esti proasta, nu? Stati linistiti ca, ce ai in cap nu tine de culoarea parului!
Dyingfetus întreabă:
Julyly2089 întreabă: