| User_6609 a întrebat:

Am 14 ani si vreau sa-mi incep viata sexaula dati. mi niste sfaturi av rog.Si fara comentarii jignitoare caz sunt prea mic si nu stiu ce. ca sunt unii pe aici care comenteaza cel putin userul anului brigaela erotique conseils si lyrics si 7h30 si legiuitoarea si userul anului brigaela ce sa zic. Voi ce parere aveti de userii astia? nu au cam multe figuri. si ce daca am gramatica urta? sa vedeti acum erotique conseils ce sare in sus ca nu stiu cum am sris si bla bla bla. Daca vreti sa ajutati ajutati.

Răspuns Câştigător
| Doddel a răspuns:

Nu ma bag peste userii astia.
Ma rog, e alegerea ta cand iti incepi viata sexuala. tot timpul sa folosesti prezervativul asta este cel mai important sfat. nu te imbolnavesti, nu lasi vreo fata gravida. bla bla.
Bafta! happy

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eşti propriul tău arbitru.
Ia-ţi un carneţel unde să-ţi notezi necazurile are apar de la vârsta asta privind viaţa sexuală precoce!
Apropo, se sare şi în jos?
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mulțumesc și aici de acel stupid dăruit de tine!
Pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Măi băieţel, am impresia că suferi! Nu a fost de ajuns că ai pus întrebarea la categoria dragoste&sex, vrei să te faci de râs şi aici.
Citeşte răspunsul meu la întrebarea cealaltă şi revino-ţi!

pa, pa.

| User a răspuns:

Daca erotique conseils sare in sus, eu pot sa sar in jos?big grin

| Derye a răspuns:

Hmm, tu vrei ajutor, dar nu stii sa scrii. Ei iti reproseaza in speranta ca te vor AJUTA sa inveti sa scrii, si mai apoi te ajuta cu privire la problema ta. Nu e tot un ajutor? Hmm, este.

Pe de alta parte...iti poti incepe viata sexuala, atata timp cat o faci ca-la-carte.
Intra pe siteul recomandat de PsihoSex (seximus) si informeaza'te, protejeaza'te, si ai grija.

| TeoPT a răspuns:

Vai draga, cum indraznesc sa te jignesc?
Tu ce parere ai despre tine, asa, ca om, daca ai idei din-astea. Ce vrei sa iti fac, sa iti ridic statuie? Normal ca iti comentez happy Sper si eu ca sa leaga ceva bun de tine daca te critic, dar. vad ca neah.
Bafta

| TeoPT a răspuns:

Dragă Jelli, sincer, am observat-o, însă tot am o presimțire că vorbește serios. Posibil să mă înșel, însă nu pot să nu îi comentez unuia care mă consideră un exemplu negativ pe aici.
Știi, eu sunt fericit că mă cunoaște lumea laughing Mai apar prin întrebări din când în când.
Baftă

| georgesur a răspuns:

Eu cred ca macar ar trebui sa meditezi la sfaturile lui "brigaela" care are infinit mai multe cunostinte in domeniu, comparativ cu tine (prin ani si studii).
In plus, modul in care ti-ai conceput intrebarea ma face sa-mi amintesc zicala:"Prostul nu e prost destul... pina nu e si fudul!"

| saulasadaaamancaric a răspuns:

Ma...eu zic asa poate fata e curata si nu trebuie prezervative ta cumparai tu niste anti-conceptionale sau nu stiu eu oricum am inceput de la 12 ani fara nimic oricum nu cred ca puteam sa las eu p vre-una insarcinata...

| AnkiCardle a răspuns:

Esti chiar proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te mai iei de erotique conseils te bag pe unde ai iesit, te rog sa sari in jos si sa faci temenele sa te iertam, daca nu mi-as fi dat seama ca esti de la conducere nu te injuram asa ca te-'n aia lu Hector

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, ce intrebare veche laughing.
In toate lunile astea, nimeni nu a observat CATEGORIA?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce el are ca idoli adolescentele tembele de la dragoste si sex si agramatismul (da, si eu sunt adolescenta dar nu una tembela). Din moment ce este ca acelea vor sa isi inceapa viata sexuala la 14 ani. Din moment ce critica doctorii (Brigaela) si inteleptii siteului (aici pot sa crezi ce vrei, poti sa te simti sau nu dar eu consider ca faci parte daca piciul asta te-a bagat in lista big grin ).
De-aia, ce pretentii sa ai de la el?
P.S: Din moment ce esti printre primii 100 in clasament...nu ca ar ajuta la ceva, dar conteaza.

| User_6609 explică:

Tilica sau cum te cheama ce treaba ai tu cu erotique conseils ma iau de cate ori am chqef de ea pentru ca ma enerveaza. sa vezi ce raspuns mi-a lasat la cealalta intrebare si legiuitoarea la fel. vai.

| User_6609 explică:

Legiuitoareo mai ai inca un stupidddlaughing))hahah