Esti un mos ca un cocos toata lumea nu te crede iar tu le spui ca se vede esti virgin adevarat dar nu ai paralizat tu le spui ca ai 175 ani ei nu te cred pentru ca ar trebui sa fii Irinel cu multi bani oamenii tot nu te cred tu le spui ca esti discret si tot spun in continuare ca nu are sens si nici valoare.
Eu am inventat-o acum pe moment... funda?
La varsta asta te tii bine, vad la avatar! Ah, deci din cauza ca esti virgin! Se explica!
Tre sa fii prea smecher sa fii virgin la varsta asta... apropo tu esti ala de la avatar? te tii bine bai baiatule sexy
Ai fost un tocilar si nu ai stiut sa te distrezi, ai fost plictisitor, ai fost innebunit dupa balade, nu-ti placeau fetele(am ajuns la cei 50 de ani ai tai)dupa aceea tot restul vieti tale pana in prezent ai stat numai in casa si ai trait ca un parazit pe spatele parintilor tai(am ajuns la 80 de ani ai tai), de la 80 de ani pana acum tot iesi afara si te plimbi din casa pana la cimitir sa o intrebi pe maica-ta si pe taica-to ce fac acolo in pamant si de ce nu ies afara neintelegand ca au murit, iar peste 4 ani vei muri intr-un avion care se prabuseste intr-un vapor care se scufunda intr-un vartej de apa.
Este adevarat ce am zis:d?
Din cauza virginitatii te-ai uscat si ti-a ramas doar scheletul in loc de corp? Aha, de aceea sunt atatea intrebari (puse de copii chiar si de 12-13 ani) la Dragoste si sex!
Eu te cred si ti-am gasit perechea: http://www.tpu.ro/......rebare-ca/ aveti aproximativ aceeasi problema, cu exceptia varstei. Tu esti adult si ea e nou-nascuta, pe scara anilor vostri.
Ca esti un zombie:-ss
care mananca oameni...
si de aceea nu ai gasit fata potrivita
asa-i?
Keep looking for her, dude. Da' s-ar putea să fi ajuns la menopauză
... Încearcă o păpușă gonflabilă?
Eşti ok. În mod normal 175 e o vârstă fragedă, aşteaptă şi tu măcar până la 200, bine?
pa, pa.
Eh pe caciula lu mos craciun?
eu daca as fi fost baiat si as fi avut 175 de ani cred ca acum aveam pe minim 175 000 000 000 000 de acte sexuale
sau esti mos craciun ca ala e batran si tot nu moare si n-are copii deci e virgin
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: