Uaaau chiar a furat carnati? de unde sti ca e un hot,,, daca e o ruda si iti face gluma? acum pe bunee si apropos nr de tel este: 025929292929 si invata Jamaica si apropos de ce il suni pe el? si imi dai funda am fost sincer
1. numarul este : 025969696969, si trebuie sa inveti Jamaicana
2. Pui anunt in ziar " Carnati furati, ofer recompensa de 10 lei! ", cu siguranta te vei alege cu mai multi escroci!
Bafta :*
Avea dreptate Mark Twain cand spunea ca "prostia omeneasca e suficient de mare incat sa inconjuri de trei ori Pamantul cu ea si sa-i mai faci si funda".
No, 'amu, hai sa-ti raspund la I intrebare :
Zayn Malik asta, sa inteleg ca e unul din 1D... Draga mea, la cat de celebri si de ''vanati'' sunt astia, nu si-ar da numarul de telefon, pentru a nu putea sta linistiti nici la toaleta, de la atatea telefoane!
1. Cauta pe net
2. Ai mancat carnatii in somn, nimeni nu ar lua carnatii altuia numa daca vrea sa iti faca farse
FUNDA?
1.Papucei cu lacuste
Papucei fara lapte
Si fara pacate.
2.Cauta in cosul de pe horn, ca ti i-a mancat Alba-ca-Smoala.
1.Numarul de telefon e 0555 118 932 si poti vorbi cu el in tiganeasca / moldoveneasca / polul-nordeza.
2.Eu ti-am furat carnatii, vino si cauta-ma.(in pantaloni sau in cimitir)
Telefonul este:22.22.22 si îi poti vorbii intr o perfectă limbă de lemn, te va asculta cu plăcere. Funda?
1. Numărul de tel îi 9368486738745 şi vorbeşte-i în cipriotă
2. Am văzut o pisică ieşind de unde ţi-ai lăsat cârnaţii cu ei în gură... soarta!
Helăăăăăuu întreabă:
τττ întreabă:
Julyly2089 întreabă: