| DannyNuIntelegeTPU a întrebat:

Am ajuns intr'un impas, nu stiu ce voi pati daca nu voi face alegerea potrivita.Joi va fi ziua mea si voi face o petrecere.Nu stiu ce culoare sa imi fac unghiile, ca sa se asorteze cu gresia si faianta! pe hol:crem, in baia 1:portocaliu si albastru si in baia2:alb si rosu.Haine mi-am gasit.Cizme pana in chiloti (rosii), manusi(portocalii), si se asorteaza cu chilotii, iar rochia este albastra, cu o curea crem! Sutienul e alb, deci ma asortez perfect! Nu toata lumea are eleganta in stil, asa ca mine, dar ati putea incerca sa ma ajutati.

9 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Toate culorile specificate de tine, ti le poti aplica pe unghiibig grin
Bafta si La multi ani!

| Serena1993 a răspuns:

Omule ce tru.
a mea e pe 10

nu am cuvinte *incepe sa planga*
aceasta tinuta de 24 de karate este. fantastica!
ideile mele sunt prea ''invechite'' pentru o asemenea arta!

| NoMusicNoLife a răspuns:

Hey.
Joi, adica 3 februarie?
Cool, si ziua mea e tot atunci. La multi ani >big grin

| Alexakos a răspuns:

Hmmmm. unghiile roz bom bom... o sa fie minunat de neuitat. bravo ai gusturi bune, si da, chiar ca nu toata lumea are eleganta in stil ca si tine...rolling on the floor aaaa daca tot zici ca rochia e albastra, chilotii/sutienul alb/i, eu zic sa vopsesti si parul pubian rosu, si pasarica alba sa se potriveasca cu baia 2, sa fi la asorte maaaa.rolling on the floor iar cu holu ar trebui sa mai scoti un san ceva acolo ca nu imi trebuie vopsit.

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor hai ca a fost buna asta.

| Miuriel a răspuns:

@Yonutz123 trateaza ca atare: Categoria Trivia/Amuzante!
Hai ca ai fost tare cu intrebarea asta!

| redrosegirl a răspuns:

Nu se asorteaza nimicstraight face. scuze, dar daca apari imbracata asa, toti vor rade de tine, vei arata ca un papagalsad. Mai bine te gandesti serios la un outfit frumoshappy
Pa, pa
Te-am pupatkiss

| ѕα∂ gιяℓ a răspuns:

Mmm dar daca ai fii avut faianta verde'palthinking mu ha ha, si caciula girl? pana acum hai ca te descurasesi dar, jampieri portocalii, ce spui?! in plus, albu' sutienului se asorteaza cu portocaliudrooling.

:hug:

| Bambiii a răspuns:

Pff. ce pot zice.
Tin`o tot asa!laughing

| Username404Error a răspuns:

Esti cam obsedata de moda auzi tu sa se asorteze cu faianta si gresia si cu chilotii dupa ia. Dar ce zic eu asta nu e modafetito te-ai uitat prea mult la Lady GaGa

Întrebări similare