De fapt am vrut sa ma rad oleaca de voi
Si nu am nevoie de consolatii de la voi, fiindca nu sunteti oameni, sunteti doar niste iluzii care vor disparea peste 1 an doi.
Mda
Sper ca ai ras.
Noo,dandelioane,noi nu te uram.Doar ce te dispretuim ocazional, cand zici cate o prostie doar asa de plictiseala, ca acum.In rest esti baiat de gasca.
Nu, terog nu ma consola,.
De ce m-as simti rau? Nu ma consola terog.
De ce iti pierzi vremea cu iluzii?
Pentru ca mor de plictiseala acasa.
Astia-s canibali curati, mananca sufletul din om.
tu te certai cu sor'ta?
Am inteles.
Da ma certam cu ea ca ma enerveaza la culmea dracoaica. Stiu ca aici is numa canibali, da supravietuiesc eu cumva, sa zicem ca am planuri auxiliare de cucerire a acestei categorii, da nu-ti spun care-s din cauza ca te vei teme de mine
Eu nu ma tem.
Ba ce am ghicit, deci cu sor'ta te certai.
Din ce anime-s aia 2? ca parca-i stiu.
Din future diary, sper ca stii cine-s aia doi .
Nu m-am uitat la anime, el cred ca e Yuki, nu? pe ea nu o stiu. deci nu stiu cine sunt.
Http://cs7050.vk.me/c7005/v7005661/31e74/XGqPGOF-nZ4.jpg
Na-ti, sper ca vei adormi usor acum.
Ah Grell-san. Il pun langa Sebby,
PS, Nu mai spui la nimeni, dar am o poza cu Sebby fara tricou O.O
Deci sa-ti spun ceva pe mine toti in clasa ma numesc Sebastian din 2 motive
1. Johann Sebatian Bach
2. Pentru ca seman cu sebi al tau si pentru ca am palton negru.
Daca tu semeni cu Sebby-chan, pfaaaa, na-i idee ce-ti fac O-O
Lasa asta, preda lectii de accent moldovenesc (nu ca nu as stii cum sa vorbesc cu accent moldovenesc, doar sunt din Moldova )
Imi place cum predai
app, esti din Moldova?
Dap tu shini ma crez, caneshna ca is din Moldvioara noastra la noi mini is alejerile locale, pe sini votezi?
,,caneshna''?
as intelege mai ghini daca ai pune diacritice...
ce alegeri locale? de unde esti (oras/comuna/sat/municipiu/judet)?
"Caneshna" inseamna desigur, daca nu stii asta inseamna ca nu esti din Basarabia, nu-ti spun orasul ca si asa cei de aici stiu prea multe.
Nu sunt din Basarabia. pff. am crezut ca esti din Moldova Romania, nu republica. habar n-am rusa, doar blagodarya, spasibo
e grea rusa? tu cum ai invatat-o?
Eu rusa am invatat-o de la 5 ani la noi in Moldova toti stiu rusa, o invatam la scoala, pentru mine e usoara limba fiindca la TV aproape tot e in rusa si cu oamenii tot vb in rusa, dar pentru voi europenii rusa e iad, de zece ori mai greu ca romana, romana e foarte usoara in comparatie cu rusa, nu cred ca vei sti vreodata cum sa intrebuintezi vreodata particulele "нибудь" sau "то".
As vrea sa invat rusa.dar literele alea... >_< greu domne', greu
Literele sunt usoare de exemplu н = n, р =r, dar sunt in rusa niste dracosenii micute de litere care nu se pronunta, doar se simt in timpul vorbirii, ь - semnul moale, ъ - semnul tare, din pacate e prea greu ca sa-ti lamuresc unde se folosesc. Sau sunt litere ca inseamna intregi combinatii de exemplu "я" - se citeste "ia", sau "ю" - se citeste "iu".
Aha. спасибо
Да, незачто, главное что вы счястливы.
Cine esti?
Gata daisuki, esti tu, si nu-i neaparat sa faci tot circul asta.
Te inteleg frate, vrei sa fim frati?
Nu prea
cu siguranta si tu ma urasti
acum ma duc sa imi rup venele
Atunci, hai sa fim doar prieteni, nu te urasc, sunt fidel.
Scuze, nu caut parteneri de imperechere in momentul asta, e totusi bine ca esti fidel
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: