| AllStarConverse a întrebat:

Am auzit ca doua persoane diferite se potrivesc...pntru mine ce perosna cu ce caracter s-ar potrivi...eu am ochi caprui par saten onsulat-cret, sunt mai blanda de fire. dar nu melancolica,. sunt mai timida cand vine vb de baietiwhistling.

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Ii trebuie un baiat ca mine.
Brunet, ochii albastri, inalt, frumushel, misterios smug.
agresiv, melancolic si nu sunt timid cand vine vorba de fete!

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Eu tratez de timiditate si din carpa fac femeie. Ce tot filosofam, ne potrivim ca pistonul in cilindru.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Potrivirea aceasta nu se refera la fizic, ci mai mult la caracter. Unui timid i-ar place un om asa cum el nu poate sa fie, adica indraznet, curajos si hotarat (in sensul bun al cuvantului, nu ma refer sa fie rau, ca hot sau ticalos) care sa-l completeze pe el.

| Hmmmm a răspuns:

Iti trebuie un baiat vesel, plin de viata...
ai nevoie un baiat agitat pe care sa il mentii pe linia de plutire, pe care sa il calmezi cu ajutorul calmului tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

=]] Cat de cretina intrebare, dar te cunoastem noi personal pe tine sa stim cum esti in realitate? Si in plus crezi ca noi stim ce baieti iti plac tie?
E o intrebare la fel de cretina ca cele legate de zodie e ca si cum ai spune,,, Imi place mult de baiatul ala, il cunosc de 2 ani m-a ajutat mereu a fost mereu alaturi de mine sa fiu cu el? NU, e sagetator, iar eu balantacrying ''.
Nu te-am vazut in viata mea si nu te-am cunoscut, dar sincer cred dupa ce ai spus acolo ca te potrivesti cu un baiat superficial ca tine care sa puna pret doar pe cum arati, iar cand frumusetea o sa ti se deterioreze sa-ti dea mare sut in fund.