| Barajag a întrebat:

Am auzit ca noi femeile trebuie sa ne purtam ca niste doamne si sa gandim ca niste barbati.Este adevarat?hee hee

Răspuns Câştigător
| danutzsan a răspuns:

Nuuu, voi femeile trebuie să fiți doamne în casă și amante în pat.

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Numai, innebunesc. Alllinna, iar mi-ai furat placerea de-a raspunde primul?sad
Sa ganditi ca barbatii? Hai, hai ca-mi rascolesti misoginismul. Noroc ca ma doare maseaua si ma pregatesc sa fac o baie calda. Eu prefer doamnele in societate, dar stii continuarea la zicala aia?hee hee

| Flav a răspuns:

@alllinna sa te trag de... ce?laughing Atunci, facem asa. Imi trimiti mesaj privat cand e sa raspunzi prima, dar rapid sa nu ne luam in freza si sa luam locurile de jos de pe podium. Off, creca tocmai mi-am distrus contul. O sa mi se blocheze contul la atatea mesaje.sad

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Cine a spus asta? Un travestit?

| Bacemi a răspuns:

Femeile trebuie sa fie femei. Aveti un farmec aparte prin ceea ce sunteti indiferent de firea voastra, ca sunteti mai pragmatice sau mai romantice.

| JeSa a răspuns:

Buna! stii proverbul "Doamna pe strada si curva`n pat!"winking?, deci inca odata femeia e la putere smug!, ps.winking cu siguranta, in general, altfel risti sa-ti plece barbatul dupa"curve"!, asa ca nu e bine sa se generalizeze ...ca s-ar putea sa avem surprize!, Numai bine, pa!

| stefytm a răspuns:

Sincer! ma abtin.chiar nu stiu ce sa raspund

| Brotacelu a răspuns:

Nu, nu, ca s-ar putea sa primim cate una pe cocoasa laughing))
...sau o tigaie in cap ...deci categoric nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am reusit sa ma autoeduc, sa copiez comportamentul barbatului vis avis de partener, fara suferinte, fara gesturi inutile, fara afectiune in exces, fara teatralisme, vad ca merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa te vad in caz de razboi cum gindesti ca un barbat, daca voi putea sta pe aproape din cauza mirosului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav, vad ca esti al patrulea, nu al doilea, sigur te doare maseaua, trage-ma de atentie cand vrei primul, dar dupa mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine Flav, pana imi scrii mesajul eu scriu raspunsul la subiectlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu comportamentul... faceti eforturi, in schimb la capitolul gandire...inca nu se observa nimic. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@danutzsan eu am auzit o alta vorba : dame in societate, gospodina in casa si o buna amanta in pat laughing