anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit o chestie pe care vreau sa v-o spun ca se pare ca e adevarata; Era pe vremea cind se electrifica satul acum vreo 35 de ani si existau gropi pentru stilpi pe marginea soselei.Trecuse pe acolo un cioban cu oile si cazuse intr-o groapa din aia un tap din ala cu coarnele mari si intoarse.In aceeasi groapa, cind a coborit noaptea, a cazut si un nene care a trebuit sa stea acolo cu tapul pina spre dimineata pe la 3 cind a auzit o caruta care probabil se ducea la moara. A tipat, au venit oamenii, au vazut despre ce era vorba si au aruncat o funie ca asta sa se lege sa fie ridicat. Dar saracu' om a zis sa lege tapul prima data fara sa-i anunte in prealabil fiind convins ca ailalti vazusera tapul.Cind au tras oamenii de funie si au vazut ca nu scotea un om cu,,, care vorbisera, ci o aratare care semana cu stim noi cine au dat drumul la funie si dusi au fost fara caruta fara nimic, iar ala a asteptat acolo pina pe la 7.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si la 7 ce s-a intamplat? lasi povestea asa? astept continuarea sau vrei sa imparti povestirea in mai multe episoade, sti tu ca in lost cand am urmarit 40 de episoade doar ca sa se deschida o usa, si ce era dupa usa a urmat in celelalte 300 de episoade...winking

10 răspunsuri:
| Mya a răspuns:

rolling on the floor) prea tare! Oare chiar sa fie adv?!hee hee

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Iar lupul a mancat-o pe bunicuta Scufitei...

auran
| auran a răspuns:

Ptiu, ptiu, piei drace!

| Moneyandfame a răspuns:

What?

mira
| mira a răspuns:

Am ras cu pofta.

Janina
| Janina a răspuns:

Sa isi faca de 3 ori cruce laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai hirciogule, aia nu s-au plictisit pina la 7, au jucat barbut, da' tu nu vrei sa ne zici este? rolling on the floor Si oricum s-au simtit bine, ca in groapa aia erau cadine care le dansau din buric si aveau beutura si frigarui laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro daca sper sa dispara cadinele din drumul tau am vreo sansa s-o vad si p'asta?

| Dara a răspuns:

rolling on the floor nu poate fi adevarat! rolling on the floor Hai sa-ti spun si eu o intamplare de cand era tatal meu copil. Mi-a povestit ca avea obiceiul sa se mai joace prin cimitirul satului (asta era acum vreo 55 de ani in urma). Odata l-a prins o ploaie puternica acolo si neavand unde sa mearga, s-a adapostit in clopotnita. In timpul asta un om cu carul cu boi a tras si el sub clopotnita. Tata a vrut sa vada cine e. Fiind cam tarziu si foarte innourat se intunecase de-a binelea, asa ca tata nu a mai vazut bine si s-a impiedicat de o scandura care a rasturnat altele pe acolo si au hodorogit toate asa rau, incat omul cu carul s-a speriat si a manat repede boii prin ploaie. A doua zi fiind duminica, au iesit mosii in centrul satului sa mai puna tara la cale. Omul nostru a povestit cu lux de amanunte cum l-a auzit el pe dracu' in clopotnita, cu o seara mai inainte.hee hee

| iuliana21 a răspuns:

happy interesant