Nu este o gluma, el invie in fiecare an de pasti si moare la craciun (tot in fiecare an)
Citeste Biblia omule, si o sa intelegi... nimic!
PS. Sunt curios cate stupide primesc
Sincer cu asa ceva nu se face glume. Daca ai fi credincios, nu ai vorbi asa prostesc.Sti si tu foarte bine ca in urma cu multi ani in urma Isus Hristos a murit pentru noi oameni si peste 3 zile a inviat ceea ce sarbatorim noi de pasti.Nu mai incerca sa te dai in spectacol cu astfel de,, curiozitatii,,
Da tu vii de pe Marte? sau de unde vii? doamne. auzi ce intrebare. am ras cu lacrimi.
doamneeee nu stiam ca exista si oameni din astia alooo uh ai auzit de Hristos?
@roby67. nasterea este de Craciun(25 decembrie). Moartea, cum ii zici tu, este de fapt rastignirea, care a avut loc in saptamana patimilor. Iar inaltarea este la 40 de zile de la inviere
@roby67 Iisus nu invie in fiecare an, el a inviat atunci si noi acum sarbatorim in fiecare an...
N'ai auzit chiar pe toata lumea...au fost si cutremure, au fost inundatii... o sa vezi tu cand scapi de placenta(nu este prajitura).
Mai, tu esti extraterestru? Sau ti-au furat extraterestrii creierul? Nu este o gluma proasta! Sau ce, n-ai mai auzit de ora de religie, de Biblie, ceva? Ia mai pune mana pe Biblie si roga-l pe domnu' sau doamna ta de religie sa-ti povesteasca tot.
Stii ce? Daca faci doar o gluma proasta, asta nu-i de ras.Cu religia si cu cele Sfinte nu se glumeste.Macar eu trec pe la orele de religie!(stiu ca o sa primesc multe stupide)
Helouuuuuuuuuuuuu tu de pe ce planeta vi? si cati ani ai? Ia fa bine si treci mai des pe la orele de relige sau macar citeste o enciclopedie
AAHHHAHHHAAHA! Mega FAIL!
E cea mai tare intrebare de pe TPU!
Nu exista "All times hall of shame" sau ceva de genul? ar fi in top sigur
Mai Otonios nu stiu daca vii de pe Marte., dar ai face bine sa pleci cat mai repede acolo
anonim_4396 întreabă:
Boru_Matei_1971 întreabă:
Julyly2089 întreabă: