Hazliu e ca si la mine cafeaua mai mult ma adoarme in loc sa imi dea energie
Așa e și la mine. Doar ca dupa vreo 3, 4ore, cand ar trebui sa dorm, isi face efectul
Cafea? Si eu am scris cumva cafea? Capucino e mai slab ca *virgula cafeaua.
Daca ma apucam sa beau cafea, cred ca treceam direct prin zid ca sa alerg ca nebuna pe drum. Cum sa dormi ma de la cafea?
Altul...te iei de mana cu primul. Cum sa dormi ma dupa ce bei cafea? Ce oameni.
Nu suntem muritori de rand ca tine
acel moment cand realizezi ca altii care mananca ciocolata si beau cappuccino se culca inaintea ta...si tu nu faci nimic din alea doua... am o viata trista
Pentru ca îți e frig. Nu. Nu! De-aia. Ai mâncat multa cioco si ai beut capucino. Pentru ca automobile. Da. Da. Da. Prea multe. Da.
Ți-am răspuns la toate întrebările
Si eu am mâncat multa cioco, iar acum ma doare buuuurtaaa!
Daca vorbesti singura tot cu cineva vorbesti! Vorbesti cu nimeni! nimeniiiiiiiiiii!
Mda! Esti cam agitata. Ce-ti mai trebuie este doar sa bei cola si gata nu mai dormi chiar deloc! Si eu am mancat multa! prreeeeeeeeea multa! 1 ou de ciocolata, 2 ciocolati cu rom, un pachiet de ciocolata si un iepuras de ciocolata...totul de ciocolata. NNu dorm, nu am cum sa dorm, de ce sa dorm, maine pomaine merg la scoala. Nuuuuuuuuuuuu! De ceeeeeeeee? De ce exista scoala? Vreau sa stau acasa sa pun intrebari si raspunsuri supide pe TPU! Eu macar nu mor pentru ca asa am facut si ieri si alaltaieri ( cand am baut si o cana de must!
Nuuuu....maine trebuie sa invat la istorie. Nuuuuuu
Eu sa fac tema la mateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Si am 2 teste de scris! Si nu am cheeeeeeeeef
In ce clasa esti? Ce varsta ai si cum te cheama
A 7-a, 15, Rebeca
Tu?
Ai 15 intr-a 7-a? O.o Tare.
Am 15, a 9-a Lorena
Am pus tasta gresita era 14
La liceu?
Alta viata.
Da. Liceul.cea mai oribila chestie
DaciaRomania întreabă: