| Deea03 a întrebat:

Am ceva de spus!

Imi pare rau pentru ceea ce a ajuns TPU poate si din cauza mea. Sunt aici de indeajuns de mult timp [de pe un alt cont] incat sa imi dau seama ca nu este bine ce fac.

Macar eu sa renunt poate asa reusesc sa le deschid si altora ochii. Nu am de gand sa imi sterg contul nici sa imi schimb numele. Vreau doar sa nu ma mai prefac ca sunt ceea ce de fapt nu sunt.

Sincer nu vreau ca asta sa para melodramatic [ laughing ], dar cred ca ati observat si voi anumite chestii care nu sunt tocmai bune aici.

Stiu ca si eu sunt una dintre ele dar asta va inceta acum.

DA voi avea 2 conturi. Si NU nu va voi spune care este celalalt.

Vreau doar sa va rog sa incercati sa nu va mai inmultiti ca nu este bine.

Deci...

Acum sunt un simplu user [troll laughing] care nu trebuie tratat dupa nume.

Am si o explicatie pentru care nu imi schimb numele : Nici pe celalalt cont, nici pe asta nu am de gand sa fac vreo modificare [poate poza big grin ].

Cei care s-au obosit sa citeasca asta, le multumesc... Celorlalti, va las sa faceti ce vreti, dar poate va mai ganditi ca nu e bine sa stricam o comunitate.

Postez asta la aceasta categorie deoarece aici mi se pare ca am afectat cel mai mult {adica... chestia cu Ilove[cineva laughing].}

Răspuns Câştigător
| princessOfcaraibe a răspuns:

EHE uite ce nu vezi in fiecare zii! ceilalti LOve... luati exemplu

15 răspunsuri:
| SteauaNordului a răspuns:

Bun
De acord cu tine!
Siteul e plin de pitipoance care intreaba de miley sau justin, ne intreaba care sunt sansele ca, in cazul in care ele se masturbeaza cu dusul, raman gravide sau nu
siteul e plin de baietei care nu au ce face si ne pun pe noi sa le facem lor temele
Sunt penibili, iti vine sa iei tastatura si sa spargi monitorul cu ea numai cand vezi intamplarile prin care trec, viata lor se rezuma la a face sex, a scrie statusuri si a merge in mall

Dar noi suntem o comunitate creata pentru a ajuta
Care ar mai fi rolul nostru? Si ei ce s-ar face fara noi?

| Deea03 explică:

@FathaDinVisuTau De la mine... vai dar pentru ce? *trollface*

| Sconcsiş a răspuns:

Poţi să-ţi ştergi contul? *se holbează uimit*

| Deea03 explică:

@sconcs Ma refeream ca inca voi mai folosi acest cont *isi da ochii peste cap*

| Sconcsiş a răspuns:

@ilovemhn24
Ahaaa *priveşte uşurat*

NOname
| NOname a răspuns:

Felicitari pentru initiativa! Chiar e plin de Ilove X/Y/Z... Nu ca m-ar deranja cu ceva, dar totusi sa nu uitam de scopul site-ului. Nu este interzis sa ne distram/amuzam/glumim, dar nu merge nici sa facem din TPU un circ cu "noi" utilizatori pe banda rulanta (zilnic apar cate 2-3).
Bravo, Ilovemhn24! Sper, ca si ceilalti Ilove... vor citi aceasta postare.
Numai bine!

| Genius21 a răspuns:

Finally...
I knew you were a troller XD
Poate o sa se plictiseasca si ceillalti...

| Deea03 explică:

@L3ul Toti cred ca sunt trollrei...

Răspuns utilizator avertizat
| Hunter_8040 a răspuns:

Bravo! *Iau licenta cu forta*

| VeVeriţaa a răspuns:

Scutură cenuşa de pe cap, o văd eu de aici.

| Deea03 explică:

@mhn24 mersi, bro.

| Dmonik a răspuns:

Te cred, evident. Partea buna a isteriei asteia este ca in curand va veti cupla si veti pleca in luna de miere/fiere, ce-o fi!
Casa de piatra!

| odudăcoaptă a răspuns:

Mehn24, toti stim ca tu esti ilove mhn24

Răspuns utilizator avertizat