| GGG562852 a întrebat:

Am chef sa rad. Cine imi spune cele mai funny intampalri din copilarie.

Răspuns Câştigător
| StaRmAgiC a răspuns:

Eu am crescut la tara asa ca acolo ma duceam la gradinita.
Aproape in fiecare zi educatoarea ne punea sa inchidem ochii cu capul pe banca si sa ne imginam tot felul de lucruri apoi sa spunem ce ne-am imaginat.
Intr-o zi la fel insa eu curioasa am tras cu ochiul sa vad ce face, insa educatoarea o tragea la masea daca intelegeti ce spun.
Apoi educatoarea dupa ce isi termina treaba bine copii deschideti ochii si spune-ti ce v-ati imaginat.
Toti spun ce spun vine si randul meu care ii spun, Eu am vazut ceva mare si negru cu o sticla in mana,
Va d-ati seama ca educatoarea era grasa si imbracata in negru si a facut o fata de parca pica cerul pe ealaughing

11 răspunsuri:
| SiMpLa a răspuns:

Cand eram mikuzta cam 2 ani aveam am manjit peretii din dormitor cu treaba mare laughing
Asa ca probabil voi avea noroc in viatahappy

| NoBoDy_7286 a răspuns:

Nu cred cai amuzant dar o zic
duminica nu stiu ce am facut toata ziua si a doua zi aveam test si n-am invatat nimic
cu o ora inainte de ora de biologie (la care aveam test)s-a rupt cheia in usa si n-am facut ore pana n-am reusit sa intram in clasa
am scapat de test!

| Alice_2134 a răspuns:

Nu stiu cat de amuzant e dar cand eram mica m-a pus educatoarea sa nu las pe nieni sa iasa din clasa si din cauza mea cativa copii au facut pe ei big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La o lucrare. un coleg de al meu ii spune profesorului:
Domn profesor. daca am am facut sex si nu putem sa mai scriem mai dam destul?
la care profu : nu-i nimic scrii cu cealalta mana laughing

| aLLii a răspuns:

La o ora de mate din cls a 6.
Am dat test pe randuri.
Si colega mea de banca nu stia sa faca n exercitzii, iar fata di fata ei ridicase lucrarea ca sa se verifice am scris si eu pe banca rapunsurile pentru ea.
Apoi viine profa la mine :
Ali, ce faceai tu acolo>
Eu:nimic doamna, desenam.
Prf:pe ce >/big grin
Eu:pe banca
Asa si am incept sa mazgalesk toata banca laughing))

sau.

Eram in clasa a 7 -a cand ma uitam pe geam
atunci, profa imi zice:
Ali ce faci?
Eu nu mi-am dat seama ca ma intreaba prf si am zis:
Bine ma pe aki ma plictisesc laughing)
Tu?happy
Prf: eu ce sa fac te scot pe tine la tabla si iti dau nota
rolling on the floor)

Pupicii:*:*
Mai vorbim :X
Pa, pa:X

| HaruhiFujioka a răspuns:

Nu stiu daca sunt amuzante dar le zic:
1.in clasa I cand aveam un coleg rau de tot, intr-o zi a rasturnat o banca intreaga
2.In clasa a 4-a a intrat o viespe in clasa si la toata lumea le era frica dar dupa ce am scapat de ea, mai era in clasa dar pe geam si in loc sa fim atenti la ora numai la viespe cam eram atenti
si 3.In clasa a 2-a un coleg nu stia unde sa scrie pe tabla si se tot fataia pe acolo si tot nu reusea sa scrie unde trebuia. Pana la urma a reusit dar toata lumea sa **** pe ea de ras!
rolling on the floor

| ANoNim_7814 a răspuns:

Am mancath un excerement de la o pasArE =]
Am vomitat noaptea peste mamablushing

| AlcoholicSmile a răspuns:

Nu stiu daca e amuzant dar eram prin clasa a 4 si ma duceam la karate si pana sa vina profesorul m-am shushu pe minerolling on the floor

| MMadalina a răspuns:

Dadeam test la mate(geometrie) si un coleg o intreaba pe profesoara: Doamna profesoara cum trag acesta linie? l
Profesoara: Baitel, eu trag tu desenezi!laughing

| BlueBolty10 a răspuns:

Cand eram mic si am fost la tara, eram mic de tot, am stat intr-o barca gonflabila plina cu apa si cand au venit parintii mei era sparta, eu n-am recunoscut si am spus ca a spart-o rata, desi nu are un cioc ascutit, a cazut o creanga si nu eram in anotimpul potrivit etc. pana la urma am recunoscut.Si in plus mai mereu luam bani si ii ascundeam sub covor, de obicei sume mici si nimeni nu observa, dar odata salariul lui tati.Mami mi-a spus toate astea.

| BlueBird a răspuns:

In clasa a 7-a am dat test la biologie si doi colegi au copiat unul de la altul pana si propriile lor nume laughing