Ooo my friend Nu cred ca vrei sa stii Pai cand eram in ora de romana (aveam fusta) si mi-a picat jos si baietii au ramas gura cascata... Si intr-o zi a sarit toata scoala cu gura pe mine si au inceput sa imi de-a frecus (moamaa imi venea sa ii bat pe toti ) iar apoi i-am murdarit si am zgariat masina doamnei directoare.
Nu!Vreau doar să împărtăşesc experienţe mai puţin "normale"
Înveţi ce? Să creşti? Cam ai nevoie.
Freca-mi-ai
menta.
Hai că asta a fost tare
Pui "" de parcă găseşti ceva amuzant aici.
Asta-s eu şi n-ai ce-mi face
Http://www.tpu.ro/cauta/intrebari/?keyword=Intamplari%20amuzante&ord=
Ce zici? Iti ajung atatea intamplari?
Dacă n-ai chef să îmi răspunzi la întrebare, mai bine abţine-te!
Ți-am răspuns.
Ți-am zis să cauți pe net, așa că nu mai face fițe.Sunt n-șpe mii de întrebări de genul, găsești tu una care să-ți placă.
Deci) )) ) eram la)moor nu mai pot sa vorbesc )) )) )) deci eram la ora de ))) ))))) )))) )) latina si profa a zis )) ) )) ) )) Buna ziua!))) Bai ma doare burta)) )) )))
Nici măcar nu vorbeşti, ci scrii! Of, româna asta...
P. S:Aaa, ştiu şi eu o întâmplare amuzantă. Un prost cu username-ul TotEuBaiilsBack şi-a făcut cont pe TPU...
O bovina care se crede Zana Primaverii, o face pe Ion Creanga la T/A.
Eu nu sunt o bovină, nu mă cred Zâna Primăverii, nu o fac pe Ion CreangăNici măcar nu are logică ceea ce ai spus tu! Du-te la nani!
UITE POVESTEA VIETII MELE:mi-am pierdut pixul=fara pix fara pix=fara notite fara notite=fara studiu fara studiu=am ramas repetenta=am ramas repetenta=fara diploma fara diploma=fara servici fara servici=fara bani fara bani=fara mancare fara mancare=am devenit slaba am devenit slaba=devin urata=fara dragoste fara dragoste=fara nunta fara nunta=fara copii fara copii=singuratate singurata=depresie depresie=boala boala=moarte deci nu face ca mine si nu murii! e nasol pe lumea cealalta sunt numai umbre bre bre...
Da, se vede! Numai clovnii se cred flori albastre
P. S:Am intrat pe link şi. crezi că m-ai speriat?Eşti urât ca dracu
Ce prost esti, nici nu meritai sa fac cercul ala rosu in paint pentru tine, esti ca un rahatel micut intre fese care striga dupa ceva hartie igienica.
Ştii engleza? Pt cultura ta generala, sunt "girl", adică fatăTot clovn rămâi, asta e
Si eu sunt o "girl", dar voiam sa ma adresez la fel pentru ca tu nu aveai creier atunci cand m-ai facut "urat"( macar substantivul "floare" la gen feminin sa-ti fi indicat ceva, ce baiat sanatos la cap si-ar pune un astfel de username?). Nici acum nu ai, iti sugerez sa iei un gandac langa tine (ca astia sunt singurii care te suporta) si sa il lasi sa te ghideze. O viata fericita!
Judecând după mortul pe care mi l-ai arătat, numai un băiat mi-ar fi arătat aşa ceva. Dar nah, trecem peste! O viaţă fericită şi ţie, cu multe flori albastre!
Farsa la telefon
A:Bine ma doare-n... pix de tine!
Ba ma? Si ia zi ai pix cu gel sau cu mina?
B:%&*# cu mina
A:? Da si de cat e mina ta?
B:8 cm
Vai) eram la scoala si am inceput sa ma bat cu faina si a venit directoarea si eram din cap pana in picioare cu faina...hmmm...in alta zi i-am umplut masina profului de sport cu branza)
Eram la scoala si in pauza mi-am agatat pantalonii de gard si mi s-o rupt.
Toata scoala o ras de mine si m-am dus acasa cu pantalonii lipiti cu scoci.
Nu.BlackSt4rN-ai văzut că el a zis "jet"?
Doua vaci pasteau pe asfalt. Deosata, vine un submarin si le calca de se fac jeleu. Morala: COPII, SPALATI FRUCTELE INAINTE DE A LE CONSUMA!
-De ce îşi lasă băieţii ţiganilor mustaţă? --Ca să semene mai mult cu mama.
Uite un prost care n-are de lucru...Băh, ce întâmplare amuzantă
Iasmiine întreabă:
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă:
carnatunfuriat întreabă: