anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am citit aici pe site o chestie de care n-am mai auzit si as vrea sa aflu si eu cite ceva despre asta, daca voi stiti... sa ma luminati. Ce sa fac, na... sint curios din fire. Deci ce stiti despre arma telepatica? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu am auzit de undeva ca au aparut unele sunete, care ascultate la volum mare la casti iti introduc acea stare de la droguri si te simti de parca ai fi consumat asa ceva. M-a mirat foarte tare chestia asta, si daca e adevarat, cred ca e un real pericol. Asta nu poate fi considerata o arma telepatica?

nony
| nony a răspuns:

Din cate am vazut pe Discovery, este un fel de tun neletal care poate induce stari de fricá. unor grupuri de oameni.
Foarte folositor, in revolte.manifestatii violente.

| albastrel a răspuns:

BRO vrei sa zbori? mai bine ia avionulwinking...este cat de cat mai sigurhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce misto ca microundele nu penetreaza casca de metal. Afectati or sa fie doar americanii ca au casca de kevlar. Unde mai pui ca plumbul la rindul lui opreste orice radiatie big grin Dar mai interesant ar fi sa ne spuna americanii cind or sa inventeze dreak OZN-ul ala, ca m-am saturat de traficul asta din Bucuresti, asa or sa zboare toti happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alinus.h, nu eu. Cei care au masini, ca sa am eu soselele libere sa zburd cu cursiera in voie happy tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sant arme periculoase sunt pomenite efectele lor in profetie si probabil vor fi folosite in ultimul razboi care se pregateste. la fel ca si cele bacteriologice sau atmosferice, care pot dezlantui tornade, grindini si alte fenomene meteorologice.