Eu ma pricep sa desenez etc Am participat si la un concurs din Turcia si din alte orase (Ce-i drept e' ca m-am ales doar cu diplome ) Pot desena portrete, pana la peisaje din natura si caricaturi Si ma pricep sa copiez precum o imprimanta
Da De ce nu Cum sa ti-l trimit ?
Am vazut din intamplare.
Ii poti face poza. Dupa il pui pe site-ul imgur *este free* si ii dai linkul de la poza aici sau in mesaj.
Apropo, vreau si eu sa vad.
Zi ce sa fac si eu fac Majoritatea lucrarilor mi le iau profesorii
Profesorii astia! Nu iti zic ce sa faci. Ar fi urat din partea mea sa-ti rapesc timpul. Fa o poza dintr-un anime daca vrei. Pana la urma ai vazut atatea azi
Il fac pe cel care il ai la avatar Vrei?
Wait
Daca vrei tu atunci eu nu obiectez. Pana la urma este timpul tau, faci ce vrei cu el.
Cauta poze cu Nagisa Shiota daca vrei sa vezi mai bine cum arata.
Sa nu te complici!
Hey!
Da,imi place mult sa desenez in illustrator si photoshop. Chiar daca irl *in real life* sunt praf la desen, pe pc ma simt altfel.
Ps: Fac Photoshop de 2 ani si Illustrator de cateva luni.
Bravooo P.s. - stiu ca nu ai raspuns pentru mine Dar suna super ceea ce faci Ai facut cursuri?
Pentru photoshop da, am facut cursuri Nu am facut ca sa desenez... ci doar pentru editare foto. Gen retusare, efecte, transformare in "vector images" *adica imagini cu un contur foarte fin, unde nu se vad bine pixelii*
Desenatul il fac asa, la misto... pentru ca imi plac anime-urile. Mai am de invatat.
Rankup întreabă:
Julyly2089 întreabă: