Ar trebui sa iti fie. Uite cu am parasit IADUL :atata istorie i-am povestit lu Satan, incat mi-a spun sa ma duc naibi din IAD pentru ca ii frica de mine.
Deci ai devenit ca ăia din cartea pe care o citesc momentan.
Este sambata \m/ si bautura mea preferata e laptele cu ciocolata b-) ) glumeam :3 e lichiorul de visine =p~~~~~~~~~~~~~~
E sambata din cate stiu eu
Nu consum alcool, dar imi mai beau sangele cateodata cand ma tai
Dacă aş avea curaj să mă tai cât să-mi dea sângele aş face şi eu asta
E tare, sa stii. Dar eu ma tai mic de vreo 2-3 cm. Nu am curaj mai mult, cum am mai spus
În lungime, sper.
Eu nici măcar nu am curaj să fac să-mi dea sângele. Doar se înroşeşte şi tăietura se vede doar câteva zile. Nu că aş vrea să se vadă.
Da,in lungime . Recunosc totusi ca esti una din fetele cu care as fii de acord in multe privinte. E bine si asa cum faci tu , daca te ajuta este cel mai bine.
Eu simt că nu e de ajuns. Poate de asta mă tai de fiecare dată când ajung în bucătărie şi sunt cingură.
Aseară era cât pe ce să iau cuţitul cu mine în cameră şi să-l pun sub pernă. Îmi place prea mult
Eu nu reusesc sa ma ta decat seara, in patul meu. Altfel nu. Dar eu nu am cum sa ma atasez ca si tine de lamele mele . Trebuie sa le schimb la un moment dat.
Păi încearcă şi tu cu cuţitul sau cu ceva care se strică mai repede.
Oricum, eu de fel mă ataşez repede de lucruri. Orice fel de lucruri şi obiecte.
anonim_4396 întreabă: