| Wøodenpints a întrebat:

Am făcut o petiție online, pentru o Românie mai bună. Poftiți și semnați. E spre binele vostru, al nostru, al tutuor.

http://www.yousign.org/ro/farabraila

25 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

laughing Tare bună asta.

NOname
| NOname a răspuns:

...şi văd că ai şi strâns aproape 250 de semnături. laughing Înseamnă că lumea mai are umor.

| Wøodenpints explică (pentru NOname):

Alea 250 de semnături nu-s nimic pe lângă ce comentarii am primit :))
Chair și acum, după aproape o săptămână de la petiție, încă mai primesc mesaje pe privat de la brăileni care mă avertizează de chestiile oribile ce mi se vor întâmpla pentru ideea neinspirată de a mă lua de Brăila.

http://www.vice.com/......e-oras-136

| NOname a răspuns (pentru Wøodenpints):

Da, ştiu, am citit ieri o parte.
Mulţi nu ştiu de glumă şi devin ridicoli şi violenţi, dar mă bucur pentru cei care nu şi-au pierdut simţul umorului.

| AikkoxD a răspuns:

Băi wooden, cu toate că am nişte rude pe-acolo, şi-s persoane destul de ok...în Brăila pute a hoit. Sau cel puţin în sătucul ăla plin de ţig-
etnici.

Răspuns utilizator avertizat
| Leocerba a răspuns:

Si cum citeam eu pe Vice, şbam dau de tine cu petitia. Am incercat aceeasi traire ca atunci cand am aflat ca insusi Iv cel Naiv are cont pe TPU( ulterior lumea l-a exclus prin dezaprobare de pe TPU, era previzibil sa fie asa).
Imi inchipui ca te pişi pe ideea de vedeta, dar si tu, ca si Iv cel Naiv, dati interviuri si e un pic amuzant, avand in vedere latura ta acting out the anger, sa-i spun asa.
Indiferent ca a fost un experiment, ca a fost o chestie luata la misto dar cu un sambure de adevar, un lucru-i foarte clar: revolta nu doarme la Galati, revolta este in cautarea unui nou limbaj, si astfel purtatoare potentiala de creativitate.
Tu ai dovedit-o.

| T0T a răspuns:

Nu renuntam asa usor la Nicusor :))

https://www.youtube.com/watch?v=S6xKJ-qxzfg

| lpavel a răspuns:

Serios? Sa se faca un zid in jurul Brailei? Si cei 10 - 20 % sau cati sunt buni si drepti sa suporte si ei asta?
Nu stiu ce sa spun DAR un lucru e sigur : acea petitie NU o sa fie aprobata NICIODATA! Ba chiar vei fi luat in ras! Oricum tu spera... big grin

| Wøodenpints explică (pentru lpavel):

Serios mă? Voi habar nu aveți ce-i ăla un pamflet?
Hai căpe brăileni i-am înțeles căau luat în serios șî s-au atacat, da voi?

| lpavel a răspuns (pentru Wøodenpints):

Hai n-o mai intoarce acum pe dos, o petitie NU poate fi pamflet! big grin

| LoveSleep a răspuns:

Ești genial, omule.
Ți-am citit și blogul. Nu știu cum, că de obicei mi-e lene să-mi citesc numele de pe buletin...că din cap nu-l prea știu. Oricum, să lăsăm asta.

Zidul Brăilei, zici?
Bă, sună bine da...cine o să-l facă și mai ales, când o să fie gata? Probabilitatea ca brăilenii să devină oameni bun, cinstiți și muncitori e mai mare decât ca zidul să fie construit de români într-o perioadă relativ scrută, (200-300 de ani) nu? Nu pot să-mi dau seama pe cine să pariez. Ce-o să văd mai repede, schimbarea brăilenilor, sau "zidul viselor"?

| Doub a răspuns:

Daca imi dai o bere, semnez.smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Vreau si eu bere. Tuborg de preferabil. Da când mi s-a promis una si nimic...

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu vreau bere cu lamaie.blushing

Ah, Tuborg cu lămâie. Ce poate fi mai bun
... big grin

O ciocolata Milka.blushing

Uuu...da.
Ai observat ca daca pui sare pe marginea paharului si după bei berea, este mai buna?

O_O. Aaa... nu.laughing

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Wooden, spaima Brailei. Asta-i pusa pe tot internetul...Ba tu ajungi la stiri.

http://www.infobraila.ro/......em-orasul/

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Tu au citit comentariile? Cei care au luat apărarea Brailei au perfecta dreptate. Brăila face parte din România si așa va fi mereu.

| T0T a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Ai dreptate! Sustineti Nicusor! Sustineti Romania!
Te plac.Dar stiai asta. Of...

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru T0T):

Da, da știam.

| Anonima0000000000 a răspuns:

EU stau in Braila