anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost laun pas de dezastru si am avut nevoie de ajutor. De asta am fot la o intrunire secreta, unde mi-am gasit echilibrul... mi-am gasit calea. Sa va povestesc.

Sint BRO
Am probleme cu beutura... imi place sa beau whisky, deoarece ceaiul nu-i bun la ficat...
Toata sala in cor
- Buna BRO
BRO:
Ma bucur ca am venit aici si v-am auzit povestile. Acum imi dau seama ca am gresit si ca whisky-ul nu e bun, nu e sanatos.
Toata sala
- Bravo BRO, asa te vrem
Aplauze
BRO continua
Si stiu ca voi sinteti de treaba si m-ati luminat... ca imi vreti binele...
Sala in extaz
- Daaaaaaaa
BRO mai departe
Si stiu acum ce am de facut, trebuie sa renunt cu orice chip la whisky, e pentru binele meu, e pentru sanatatea mea si fiind mai sanatos, voi fi mai util societatii si o sa ii invat si pe altuii ce am invatat eu de la voi. Va multumesc si de miine nu mai beau whisky...
Sala cuprinsa de frenezie
- Daaaaaaaaaa, bravo BRO
BRO continua
De miine ma las de whisky, de miine nu mai beau whisky... de miine voi bea CARMOL rolling on the floor

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu mi se pare comic. Un alcoolic se distruge si distruge si viata celor din jurul lui. Sa dea Dumnezeu sa nu aflati niciodata cum e sa traiesti in preajma unuia.

19 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Pai ma alatur si eu langa tine, daca nu mai bem whiskylaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca e groaznic sa ai un alcoolic in familie...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Furni, ba da, imi cer scuze. Amintiri urate... Nu aveti voi nici o vina.

auran
| auran a răspuns:

Cred ca erai sub influenta carmolului cand ai scris asta...

| maryana5 a răspuns:

"Sala cuprinsa de placere:
-Asa te vrem Bro! "

rolling on the floor

| SweetCandy a răspuns:

Vezi k furni ti-a luat fata cu raspunsul ei...rolling on the floorrolling on the floor

| sorin a răspuns:

Si te-ai trezit dupa aia nu?laughing

| JustMeFlory a răspuns:

E bine daca tu te simti ok! Lasa ca e bun si Carmolu', no?laughingBem impreuna scorpion mic!laughing)

| Moneyandfame a răspuns:

Plictiseala grava, huh?

| Ellena a răspuns:

Ma si gandeam ca te-au luminatlaughinglaughing

| adyth a răspuns:

Lol

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt furni si sunt alcoolica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca da... carmol pentru toata lumea, e din partea casei rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro trezeste-te naibii ca ti-a sunat ceasul altfel dau cu apa rece pe tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e Brigaela. Dar nu putem sa facem haz de necaz?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetelor, sintem la trivia/amuzament... daca in realitate sa fii dependent de alcool, heroina sau orice altceva, este un lucru rau, asta nu inseamna ca nu ne mai putem amuza. Glume nevinovate. La televizor cind va uitati la Benny Hill, Mr.Bean, Jerry Lewis sau oricare altul, rideti nu? Pai ridem la o gluma a lui Benny Hill si ne uitam crucis la aceeasi gluma facuta de un necunoscut. Spanak, sa fim seriosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh sistemul da rateuri. Nu am desemnat cistigator si a ales el un raspuns pe dinafara, avind in vedere ca sintem la trivia/amuzament laughing

| zuzushi a răspuns:

Brigaela are dreptate in legatura cu alcoolicii. stiu si eu cum e sa stai cu unul in casa in fiecare zi.
dar... nu esti roman daca nu faci haz de necaz nu?winking laughing

| madalin094 a răspuns:

laughing tare