| KKarl a întrebat:

Am fost plecat ieri pana la un var si sotia mi-a spalat patul. Nu mai e ca inainte. I-am zis sa n-o faca, dar a facut-o. L-a mai spalat si acum 65 de zile, dar acum nu era murdar.

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Ca femeile-s obsedate de curatenie, iar problema asta mi se pare atat, dar atat de minora, incat n-am cuvinte s-o descriu. Nu e nimic rau ca l-a spalat, ba chiar e bine, pentru ca in pat se aduna multi acarieni. Nici chilotii nu-s murdari mereu, dar sunt purtati, de asta ii spalam laughing

19 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Iar intrebarea este?

Răspuns utilizator avertizat
| Petrovic a răspuns:

Da este foarte normal. Un dus macar zilnic sau la 2 zile este bun. Si asternutul trebuie spalat la 1-2 saptamani, nu la 65 de zile (adica 2 luni)

| Violleta2022 a răspuns (pentru KKarl):

Da, ca te-ai dus fara ea la varu-tu! Asa ca, te-a pedepsit!

| nugasescusernameliber a răspuns:

Adica in 65 de zile nu te-ai spalat pe cap? si sustii ca era curat?
Zilnic sau macar la 2 zile trebuie sa faci un dus, iar parul macar odata pe saptamana sa-l speli! Cum stai cu bacteriile, micobii, infectiile? pot sta oamenii pe langa tine?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru nugasescusernameliber):

Lool, ai citit intrebarea macar?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 4 ani sau care e treaba cu intrebarea asta?

| darrio2007 a răspuns:

Si care ar fi problema? Nu trebuia spalat sau ce anume? L-a spalat pentru ca era murdar. Bravo ei!

| darrio2007 a răspuns (pentru nugasescusernameliber):

Buna dimineata. Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea lui?

| nugasescusernameliber a răspuns (pentru darrio2007):

Nu prea exista o intrebare in prima postare. Ca sotia la spalat pe cap dupa 65 de zile in care a stat nespalat, cred ca motivul este evident, logic si de inteles pentru oricine. Sau pentru oricine are o igiena.

| nugasescusernameliber a răspuns (pentru suntserios):

Din "la mai spalat si acum 65 de zile" inteleg ca de 65 de zile nu ia mai spalat parul, daca te uiti peste intrebarile domnului suparat ca a fost spalat...e ceva ciudat la mijloc.

Scrie de pat nu de cap.

| nugasescusernameliber a răspuns (pentru darrio2007):

My bad atunci, mi-o asum.

Ok. O zi bună in continuare!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca tu n-ai pus, de fapt, nicio intrebare, intreb eu: in pat, dormi descult?

| J0B0MAT a răspuns:

Îţi încalcă ordinele, e o rebelă.

| Adry05 a răspuns (pentru nugasescusernameliber):

rolling on the floor)))) Si eu am citit cap in loc de pat si ma miram ce au cu tine

| nugasescusernameliber a răspuns (pentru Adry05):

Pai citisem intrebarile lui anterioare, nu imi dau seama nici acum daca isi bate joc sau chiar e serios, si mi-a ramas in cap intrebarea cu ce se intampla daca nu te speli o saptamana, ma gandeam ca sotia a luat masuri...asta este, se poate intampla oricui- sa citesti gresit.

Răspuns utilizator avertizat